Hvordan trimme en Pin eik

April 16

Hvordan trimme en Pin eik

PIN oaks er populære for sine uvanlige formen og delikat, dypt taggete blader. De er favoritter i urbane landskap, med grunne roten systemer som ikke forstyrrer kloakk linjer og en høy toleranse for skadedyr og luftforurensning. Mest eik varianter har store, spre kalesjer, men pin eiken har en naturlig form mye sånt av furu trær - bred på basen og smale på på toppen. Lavere grener tendens til å henge ned mot bakken, midterste grener vokser rett utover og topp lemmer stå rett opp.

Instruksjoner

•Prune høsten når pin eiken er sovende, redusere stress på treet. Ikke forveksle blad slipp med dormancy - pin oaks holde bladene også i vinter. Ha en hard lue og vernebriller for å beskytte øynene og hodet slippe grener.

•Measure omkretsen av grenene du ønsker å beskjære. Hvis en gren er bredere enn låret ditt, kan du vurdere å ansette en tree service for din egen sikkerhet.

•Prune bort beinlidelser som henge ned mot bakken å gi plass for fotgjengere, kjøretøy og klippere. Kuttet nær pin oak bagasjerommet men ikke bagasjerommet, unngå rive cambium laget bare under i bagasjerommet overflaten. Tau lem du plasserer en høyere lem hvis det er spesielt tungt og du vil kontrollere fall.

•Look for døde tre i sentrum av treets vekst. Ta deg tid, skjære den bort med en Pol-behandlet pruning så, å fremme bedre luftsirkulasjon i sentrum av pin eik. Studere lemmer før du klipper ut, og prøve å forutsi hvor de vil falle og hva de vil treffe. Står godt unna slippe lemmer, og være forberedt på å flytte raskt.