Hvordan trimme en olympiske gigantiske Pear Tree

August 8

Olympiske gigantiske pæretreet, også kjent som koreansk pære treet vokser best i hardførhet sone 5. Treet vokser til en gjennomsnittlig høyde av 6 fot og blir tung med frukt under høstingen, som er måneden oktober. Frukten er generelt veldig søt og klar å bite. Dette treet er svært tolerante brann blight, en bakteriell sykdom, som kan være dødelig for trær hvis venstre ubehandlet. Å vite hvordan trimme en olympiske pære tre er avgjørende hvis du ønsker å nyte en overflod av saftig, søte pærer.

Instruksjoner

•Skjære treet slik at det er 18-24 inches i høyden på vinteren eller tidlig på våren når du har fjernet det fra beholderen barnehage og plantet den i bakken. Dette vil sikre at treet vokser i sin innledende stadier. Jo tykkere bagasjerommet, jo mer du kuttet. hHowever, opphold i 24 tommer. Denne klippe er å kompensere for sjokket røttene gjennomgikk under transplanting.

•Når de nyeste skyter nå rundt en fot i lengde første sommeren velge noen greiner på anlegget leder grener. Ledere er greinene som tjene som den primære basen og som alle nye grener og skudd vil dukke. Det er best å velge de som har potensial til å spredt bredt. Derfor se etter greinene som vokser mer horisontalt i stedet for loddrett. Første leder bør være 16 inches fra bakken, og etter det, ledere bør være ca 4 inches hverandre og ligger jevnt rundt treet. Under leder grener, la til side noen blad grener ligger jevnt rundt stammen.

•Bruk saks til å klippe av sykdom-ridd grenene. Hvis du finner uønskede grenene vokser ut av treet, klippe disse av. Klipp grenene vinkel og sjekker at du forlater bare en liten stubbe; ikke kuttet grenene av så det er ingen spor som de var der. Dette vil sikre at treet overlever pruning.

•Trim lederne ned til mellom 18 og 24 tommer første vinteren. I tillegg til dette, kan du fjerne noen skudd, som vokser for vannrett. I tillegg Fjern noen skudd hvis du ser grener vokser for tett sammen på noen del av treet.

•Trim lederne til 20 eller 30 inches andre vinteren. Fjern eventuelle nye skudd som synes å være økende mye i en oppadgående retning. Kutte tilbake forutsatt alle side-skudd, som er bukker ned, de ikke har frukt på dem. Gjenta den samme prosessen tredje år. Denne gangen gjeng opp lederne og knyt dem i en oppadgående innstillingen med hyssing. Dette hindrer dem fra å vokse for vannrett.

•Trim OL gigantiske fjerde året det samme som du gjorde det tredje året. Avskåret siden skyter rett etter blomsterknopper. Fortsette å denne fremgangsmåten beskjæring hvert år.

Tips og advarsler

  • Bruke spredere i det første året av vekst for å fordele din treets grener. Dette vil hjelpe dem å vokse i riktig fasong. Spredere er tre med Y-formet ender som du kile mellom en gren og bagasjerommet på treet å grenen vokse ut. I noen tilfeller kan du bruke klyper som alternativer.
  • Med mindre det er presserende beskjæring behov, sviske treet i vinter. Hvis treet vokser til raskt og får for høy, kan du beskjære det i juli.
  • Velg fire til seks ledere for treet og ikke mer. Flere grener, den mer utsatt treet er brann blight