Hvordan trimme en myrt tre

April 9

Crape myrt (Lagerstroemia spp.) er en landskapet tre vokser 5 til 15 fot høy, avhengig av variasjon, og produserer blomster hele sommeren. Kalles lilla i Sør, trærne stå ute i landskapet og øke appellen til plassen. Trim myrt tre for å holde det i form og forhindre gjengroing. Mens lett trimming gjøres når som helst, planlegge tunge trimming eller beskjæring av senvinteren eller tidlig på våren.

Instruksjoner

•Walk rundt treet å finne ønsket form du vil klippe den. Ideelt sett har crape myrtle trær en godt forgrenet vane som ligner en iskrem. Synlig finne små og store grener som går utover den merkede figuren slik at du vet hvilke å bekkasin for å få ønsket form.

•Skjære en av store stammene som lener seg for nær en bygning eller fungerer som en strukturell fare, om nødvendig. Så stammen så nær bakken som mulig. Ideelt sett bør en crape myrt ha et ulikt antall viktigste badebukser, som fem eller sju, å holde det godt strukturert.

•Klemme av skadet, død eller svake greiner på senvinteren eller tidlig på våren myrtle treet er sovende. Bruk en skarp, sterilisert pruning så for å kutte grenen på punktet hvor den går inn sunn tre.

•Trim overgrodd grener for å styre formen på treet. Kuttet grenene 1/4 til 1/2 tommers foran et blad bud å bistå i laterale forgrening og hindre bar grein blir synlig.

•Fjern suckers eller unge grener i bunnen så den trives. Trekke ut små suckers for hånd og bruk saks til å kutte av større markeder.

•Skjære krysset grener på treets interiør å bistå i sollys gjennomtrenging og bedrer blodsirkulasjonen i treet. Også kutte grener som gni mot hverandre.

•Skjære av nye grener som dannes på stammen under kalesjen. Hvis en etablert crape myrtle funksjoner lavtliggende grener som forstyrre mennesker eller biler, opprette klarering under baldakinen ved å fjerne lav lemmer fram din ønsket høyde fra bakken. Kuttet av lemmer som forstyrrer et vindu eller på taket av en bygning, om nødvendig.