Hvordan trimme en frossen frukt treet

October 11

Tropiske og subtropiske frukttrær, inkludert sitrus av alle typer, er noen ganger ofrene for kaldt vær. Vanligvis trær som epler, plommer, pærer og fersken krever løpet av vinter kalde for å produsere frukt: de er sovende og ingen frukt er på tre tider når frost er sannsynlig å skje. Det er lurt å dekke anbudet trær kvelder når frost er prognosen, men hvis du kan søke etter visnet, krøp bladene og vann-gjennomvåt grener døde flekker av bark. Frost skader anbudet ny vekst mer enn eldre deler av treet.

Instruksjoner

•Prune skadet frukt treet om våren, når trusselen om frost fortiden og skaden er tydelig. Vent minst fire måneder før du trimme noen frostbitten områder på treet. Du kan imidlertid renvasking treet umiddelbart for å forhindre solskader til utsatte områder, for eksempel bagasjerommet.

•Sterilize din skjæring verktøyet med en blanding av blekemiddel og vann. Bruk 1 del blekemiddel til 9 deler vann, deretter suge en ren klut og tørk bladene på verktøyet etter hvert snitt for å hindre sykdom og patogener.

•Prune toppen blader og grener av treet hvis de fikk en middels mengde skade, men vente til våren. Kuttet grener til bagasjerommet, forlater gren kragen, som er en bulbous område der lem kobles til bagasjerommet. Kuttet alle døde områder til levende tre.

•Prune toppen blader og kronen lemmer av treet hvis de fikk en alvorlig mengde skade, men vente til våren. Søk etter spirer på bud ledd som forekommer i bladet axils og kuttet treet til høyeste spire.

•Et treet judiciously når du beskjære det, fordi treet vil være mindre enn det var før skaden skjedde. Vanne din tree sjeldnere enn du gjorde tidligere og bruke mindre vann til treet er fullstendig gjenopprettet den tidligere størrelsen.

•Reduser slitasjen mengden av nitrogengjødsel du frostskader skadet trær til treet gjenoppretter den tidligere størrelsen. Samarbeidende forlengelse av Ventura County, California, råder som frosset trær ikke reagerer godt på alle typer plante mat designet for å stimulere vekst.