Hvordan trimme en eikeløv hortensia

January 6

Eikeløv hortensia blomstre overstrømmende og produsere koniske hvite blomster. Mange individuelle blomster utgjør hver blomst. Disse plantene får sitt navn fra deres eik-bladformede løv, som reddens høsten. Trimming eikeløv hortensia oppfordrer overflod blomstrende og holder plantene i forhold i landskapet. Hortensia fungerer bra å grensen egenskap, legge til farge rundt et hus, tjene som en sikring eller som frittstående planter å forbedre en hage. Læring når og hvordan trimme din oak leaf hortensia lar deg kontrollere veksten og utnytte dette hardfør og frodig busk.

Instruksjoner

•Skjære hortensia bush tilbake i sommer, når den blomstrende slutter. Redusere grenene til det halve, å fremme blomstrende for neste sesong. Eikeløv hortensia blomst på fjorårets vekst, ifølge Texas A & M University.

•Prune av døde greiner, ødelagte greiner. Redusere krysset grener for å holde bush's vekst selv og urørte.

•Trim den hortensia grener ved å klippe dem tilbake etter blomstring for å oppnå den ønskede høyden eller figuren. For eksempel klippe av 1 fot av vekst skal holde toppen av hortensia bush under nivået av et vindu eller hortensia nivå med et gjerde.

•Form hortensia i en mer ensartet form, om ønskelig. For eksempel utklipp topper og sider av hortensia bush i en avrundet form, eller kutte grenene kortere på den ene siden av hortensia bush å forhindre det vokser i en gangvei eller røre huset. Kutte en hortensia hekk i en klassisk form ved beskjæring sidene slik de skråningen, med toppen av hekken smalere enn bunnen.