Hvordan trimme en drue Arbor

July 27

Hvordan trimme en drue Arbor

En arbor er en nyttig metode for vindyrking trenger støtte, slik som vin druer. De trives og modne, vinranker vokser opp og over arbor, danner en solid grapevine bue som kan gi en familie med mange druer hvert år. Når du vokser vin druer på en arbor, er det viktig at du ikke klippe vinrankene i første vekstsesongen. I løpet av første vinteren når vintreet er sovende, kan du begynne å beskjære for en ønsket form og optimal drue produksjon.

Instruksjoner

•Separat sterkeste utseende grapevine stokk (ellers kjent som stammen) under det første voksende året sovende vinteren. Trim tilbake alle vekst enn denne hovedavdeling trestamme. Løst knytte bagasjerommet til en arbor innlegget (vanligvis er det fire vinranker, en på hvert arbor innlegg).

•Tillat viktigste bagasjerommet og alle siden vinstokker og canes trives med ingen beskjæring frem til våren andre år. Samtidig kutte ned bare døde eller ødelagt canes. Fortsette å sikre vinrankene og bagasjerommet til arbor slik vinstokkene vokser oppover. Våren bestemme sterkeste stokk på hver side av det hovedavdeling trestamme. Trim tilbake alle side vekst bortsett fra disse to canes.

•Trim tilbake bare bladverket som blir veldig klumpet seg eller folksomt på sidene, død eller ødelagt canes og 1/3 av sunn siden skyter fra andre år våren opp til tredje året våren. Fortsette å knytte voksende canes til arbor innlegget å holde en grunnform. Trimming tilbake sunn siden skuddene oppfordrer viktigste bagasjerommet på jungeltelegrafen å presse oppover.

•Pinch tilbake toppen av det hovedavdeling trestamme når den har vokst til høyden du ønsker, som vanligvis tar en stund, siden det er opp over toppen av arbor.

•Trim tilbake største siden canes tredje vinteren så det er 12 knopper på hver forgrening, ellers kjent som fornyelse knopper.

•Trim med denne metoden for resten av grapevine's liv. Hvert år, at en ytterligere fornyelse bud å vokse på tuppen av to viktigste canes, utvide 12 fornyelse knopper. Dette gir om to nye skudd per år, som vil øke drue produksjon hvert år.