Hvordan trimme en Desert Rose plante

February 20

Desert rose planter, også kalt Adenium obesum, er ikke en faktisk rose, selv om deres rosa blomst blomster ligner de av vill rose. Anlegget er innfødt til Øst-Afrika, men vil også vokse i varmere områder av USA. Det er en stor bush-aktig plante som kan nå 10 fot høye hvis venstre unpruned, men kan opprettholdes i en mye mindre høyde med vanlig trimming.

Instruksjoner

•Look på loddrett grener av ørkenen rose bush og identifisere noen som er døde, som er tydelig brune greiner uten blader eller blomster knopper. Kuttet alle disse grenene av ved foten av anlegget bruker beskjæring.

•Locate den lengste grener og Beskjær dem tilbake til ønsket høyde bruker beskjæring eller beskjæring saks. Gjenta prosessen for å rense tilbake noen gjenværende lemmer som vokser i andre planter eller bygninger.

•Skjære de siste 2 til 3 inches av gjenværende ørkenen steg stammer bruke beskjæringssakser for å opprette en ensartet figur til anlegget.

•DIP en liten skum pensel i en boks med beskjæring segl. Bruke et tynt lag med beskjæring segl hver kuttet stamme desert rose Bush for å stoppe flyten av sap og forebygge sykdom og insekt skade.

•Rake opp alle kuttet kvister og stengler og plassere dem i en søppelpose å forhindre dyr eller barn fra berøre dem.