Hvordan trimme døråpning overgang Trim med en baufil

November 19

Hvordan trimme døråpning overgang Trim med en baufil

En døråpningen overgang er en liten men betydelig gulv komponent. Hvor to typer gulv møte på en terskel, skaper de en tripping fare. Et gulv materiale er vanligvis høyere enn den andre, eller det er et lite gap som samler skitt, rusk og tærne passerer sko. En døråpningen overgang er den beste måten å dekke disse tripping farer og hull. Døråpning overganger er tilgjengelig på de fleste hjem og hage sentre. Alt du trenger å gjøre er klippe dem ned til størrelse med en baufil.

Instruksjoner

•Measure terskelen og trim før skjæring. Bruke en t-square til å tegne en rett linje over trim. Bruk en vaskes markør for å merke linjen i tilfelle du må slette den etter det andre målet.

•Plasser trim på et arbeid-tabellen. Hvile den lengste delen av trim på bordet og henge kortsiden slik at kutte mark går 2 inches over kanten av bordet. Klemme trim på bordet når det er på plass.

•Grip baufil av håndtaket med din dominante hånd. Utvide pekefingeren langs toppen av håndtaket slik at den peker i retning av hacksaw blad. Plass den andre hånden på ytterkanten av den baufil rammen i nærheten av vingen-mutter som holder bladet på plass.

•Skjære langs merket i trinn 1 med lange, hastig slag som bruker så mye på bladet som mulig. Legge større press på fremover bevegelse enn tilbake-rykk bevegelse.

•Filen bort noen spon fra slutten av klippekanten.

Tips og advarsler

  • Bruk en baufil med mellom 18 og 20 tennene per tomme å kutte tre trim. Metal trim trenger en hacksaw blad med minst 32 tenner per tomme.