Hvordan trimme døde Palm lemmer

April 6

Hvordan trimme døde Palm lemmer

Palmer er tropiske planter som vokser i sørlige deler av USA. Akkurat som med andre trær, krever palmer regelmessig beskjæring av sine blader og lemmer å holde dem friske og forbedre utseendet. Beskjæring av død palm lemmer viderekobler vann og næringsstoffer sunn deler av palm og vil gjøre disse områdene vokser raskere og mer sunt. Trimming palmer bør skje minst en gang per år på våren.

Instruksjoner

•Plasser en stige ved stammen av palmetre, om nødvendig, slik at du lett tilgang til områdene døde lemmer.

•Look for et lem som er helt brun eller helt gult, som indikerer at det er død. Spore den tilbake til stammen av Palme og kutt den av så nær som mulig til bagasjerommet med beskjæring. Gjenta prosessen for å avbryte alle gjenværende døde lemmer.

•IDENTIFY noen gjenværende lemmer som er mest grønne men har brun, døde tips. Beskjære av død tips av fronds bruker beskjæringssakser. Kutt tips tilbake bare til hvor de bli grønn.

•Look på toppen av stammen og identifisere hvor de loddrette lemmer vokser ut av det. Opprette en imaginær, vannrett linje på dette nivået og fjerne noen blader som er under denne linjen. Kuttet lemmer av som nær bagasjerommet som mulig ved hjelp av beskjæring.

•Fjern stigen og rake opp alle fronds og palmegrener som var trimmet av. Plass dem i en søppelpose og kast dem.