Hvordan trimme Cilantro når den blomstrer

July 19

Hvordan trimme Cilantro når den blomstrer

Koriander utfyller mange oppskrifter, tilbyr en fet smak som henger i flere sekunder når du biter i den. Dette anlegget er relativt hardfør, og mange gartnere vokser planter. Koriander kan dyrkes året rundt. Blomstrende signaler tiden når bladene av cilantro er på topp deres vekst. Det beste tidspunktet å høste bladene er når de er mellom 4 og 6 inches lang. Kultivarer langsom bolter og fritid anbefales for kvaliteten på bladene de produserer.

Instruksjoner

•Trim gulfarging forlater etter behov. Koriander er hardføre og krever trimming bare å fjerne syke blader eller for høsting formål. Plasser potted cilantro nær områder med økt luftstrøm og redusere daglig vanning nivåer hvis gult blad mottling er et tilbakevendende problem.

•Klemme av ytterste koriander blader nær bunnen av bladets stamme. Koriander stengler er små, så de fleste av skjæring blir grønne med en liten stamme. Et par saks gir mer presis klipping enn beskjæringssakser. Du kan kutte ned om lag en tredel av bladene og anlegget vil gjenopprette.

•Plasser kuttet koriander blader inne en forseglet bag å holde dem friske.

•Skjære av enkelte blomster når de har sådd hvis du planlegger å vokse mer koriander. Modne frø er brun og avgir en sterk, blomstrende lukt.

•Plasser blomster i en liten papir bag, og sette posen i en varm og tørr plass. Etter noen dager, blomster skrumpe opp og frøene faller inn i pose for lett samling og bruk.