Hvordan trimme busker & trær i en korketrekker mønster

June 18

Hvordan trimme busker & trær i en korketrekker mønster

Hvert år trær og busker i huseiere yards bli trimmet for å oppbevare seg ser ryddig og sunn. Legge til et snev av raffinement til landskapet ved å redusere din busker i dekorative stil. "Topiary" er begrepet som beskriver trimming busker i moro eller artistisk figurer. Busker eller trær som er høy, smal og buskete, vil en korketrekker mønster hjelpe dem ser mer elegant og mindre klumpete. Dette mønsteret er oppnåelig med verktøyene du har rundt huset samt et skarpt øye.

Instruksjoner

•Prepare busk trimmes. Siden en korketrekker kommer til et punkt på toppen, kontroller at det er bare en stamme som stikker fra toppen av anlegget. Fjern alle andre peker oppover stammer. Klipp av eventuelle overskytende vekst på kroppen av busk så ingen greinene stikker på egen hånd.

•Still mønsteret Korketrekkeren med tape. Begynne på toppen av treet og opprette en nedadgående spiral mot basen. Ta deg tid til å fikse båndet slik at det tilsvarer nøyaktig hvordan du vil spiral se. Hvis du ikke føler deg komfortabel oppretter disposisjonen selv, kan maler laget av wire kjøpt online.

•Følg mønsteret, og begynner å klippe bort grenene som er langs tape bane. Start på toppen og fungerer bare på et par inches samtidig. Bruk hekk trimming eller sakser for å komme helt ned i bagasjerommet.

•Fargeringer bort noen løs grener, undersøke arbeidet og begynne å gjøre retusjering. Bruk et mindre par topiary hagesaks til denne presist arbeid. Fungerer bare på ett område om gangen, og ta hyppige pauser å gå tilbake og undersøke arbeidet.

•Et busk eller tre hver dag, og dekke med en lys for de neste par dager, hvis mulig, for å hindre den fra å bli skadet eller tørke.

Tips og advarsler

  • Midten til slutten av sommeren er den beste tiden å trimme din busker.
  • Skjerpe dine avklipt før beskjæring å hindre skade bush's stammen.
  • Du kan alltid trimme en plante mer, men du kan ikke koble noe du har allerede kuttet. Arbeid langsomt og aldri gjøre drastiske kutt.