Hvordan trimme bladene av en Bonsai treet

July 2

Hvordan trimme bladene av en Bonsai treet

Gangen dukker de er stadig utvikling og leve kunstverk. Selv om skjemaene miniatyr kan virke enkelt gamle, værbitt, er det mye arbeid som går i hvert tre. Trimming og beskjæring, en bonsai bladene er en av de viktigste bonsai trening teknikkene. Trimming bladene er sekundært til beskjæring av greiner, som skaper treets grunnform. Størrelsen på løvfellende bonsai, men bestemmes av kontinuerlig trimmingen av bladene.

Instruksjoner

•Sketch figuren du vil oppnå med bonsai. Har et mentalt bilde av ønsket form vil være en guide på hvordan du trimmer. Noen gangen dukker de er tydelig formet, slik som en runde kost form, mens andre er mer fri form.

•Skjære blader med den skarpe saks slik biter av stilken på grenene. Noen bladene vokse svært nær grenen, så dette ikke er mulig. Disse bladene bør kuttes bare på grenen.

•Fjern blader i stadier; Det er mindre av et sjokk for bonsai. Klippe av halvparten av dem til å begynne med, og deretter beskjære den andre halvparten i to uker. Hvis det finnes ingen saks, rive av bladene for hånd.

•Tillat bonsai å oppleve en slags høst etter det beskjæres. Hold det på et kjølig, skjermet sted direkte sol og vind før den produserer nye skudd og blader.

•Trim bonsai senest midtsommer, ifølge Paul Lesniewicz, forfatter av "Bonsai: The Complete Guide til kunst og teknikk.» Hvis den nye bladene modne for sent i år, treet vil ikke ha nok tid til å stenge ned sin vekst for av dormancy og vil være mer utsatt for frost.

•Prune tilbake personlige store bladene fra gangen dukker de som kroner har blitt for tette. Tette kronene kan påvirke lyset når den nederste bladene og luftsirkulasjon. Klemme eller kuttet største bladene hver en til to uker i sommermånedene.

Tips og advarsler

  • Ikke legge gjødsel rett før eller etter beskjæring en bonsai.