Hvordan trimme banan blader

February 7

Hvordan trimme banan blader

Bananer er urteaktig flerårig planter som varme, fuktige forhold til å trives. De produserer frukt med samme navn og er i slekt Musa. Banan planter kan vokse 20 til 25 fot høye og passer i US Department of Agriculture soner 9 og over. Store, tropiske bladene springer med en hastighet på én per uke til det er opp til 15 med gamle bladene dø tilbake for å gjøre plass til nye bladverket. I plantasjer brukes gamle bladene som gressmalingsklaffen. I hjemmet er de en plage fjernes så de ødelegge utseendet på anlegget.

Instruksjoner

•Hone beskjæring din verktøy for å sikre et rent kutt. Banan stammer pleier å være fibrøs, som betyr at du trenger et svært kraftig verktøy for å skjære gjennom fibrene rent. Bruke en skarphet fil holdt i 20 graders vinkel. Dra den over bladene av 10-20 ganger.

•Ta skadet bladene på en innendørs dverg plante med hånden pruners. Kuttet bladene så langt tilbake på stammen som mulig. Ikke kutt i de største stammen. Dette kan forårsake viktigste anlegget å bli syk. Bruk lange håndtak beskjæring hvis bladene er langt inn i kronen av anlegget.

•Trim tilbake banan planter til bakken etter de har fruited. Når en banan frukt, den er ferdig produsert og dør. Forskyvningene som er ved foten av anlegget vil nå bli den primære planter og begynner å blomstre og produsere. Avskåret ferdig anlegget ved basen, fjerne stilkene og bagasjerommet samt bladene. Finesse er ikke nødvendig for denne prosedyren som anlegget er uansett døende.

•Overwinter banana plante ved å grave opp røttene og rhizome. Lå anlegget på sin side og kutte bladverket til kronen. Børste så mye av jord som du kan og pakk bunnen av anlegget i avis eller sphagnum mosen. Sett den i en varm og tørr rom til våren og deretter plante.

•Defoliate amme etter fjerner dem fra overordnede anlegget. Banan, overføres ved å fjerne "valpene" fra bunnen av anlegget. Du grave dem ut fra de største stammen og kuttet av bladene av valp. Plante valpene i en jord-mindre medium å etablere en god rot base. De trenger å vokse i et varmt rom med middels lett og vannet hver to eller tre dager.