Hvordan tråd et hull i metall

August 9

Hvordan tråd et hull i metall

Feste maskinvare til metall kan gjøres på flere måter. Sveising er den beste måten å opprette en permanent felles. En bolt og mutter gir en sterk felles å støtte vekten eller gjøre et stykke justerbar. Den tredje måten er å skape en gjenget hull i metall. Bestemme hvilken størrelse på skrue eller bolt må du tråd i din metall og opprette hullet litt mindre enn trykk. Et metall trykk må håndteres forsiktig med tålmodighet å hindre stripping hullet eller bryte kranen.

Instruksjoner

•Velg størrelsen på bit du trenger å lage din hull. Løsne chuck på din drill og sette inn litt. Stram chuck låse litt på plass. Angi bore å bore modus ved å velge ikonet drill bit på clutch ringen og angi hastigheten til lav eller "2."

•Still spissen av din litt på stedet merket for din gjenget hull. Bruke lett trykk bore og starte å slå. Holde bit snu som skjærer inn i metallet. Klem en dråpe eller to av Metallkutting olje i hullet hver 15 til 30 sekunder av boring å forebygge bore bindingen og knipser litt. Holde bore inntil litt skjærer gjennom metall til den andre siden.

•Bruk litt boltehull å lett forsenke kanten av hullet du lei. Plass skikkelig Trykk inn i hullet og trykker ned, kronglete kranen klokken. Slå trykker inn i metallet en fjerdedel til en halv sving, snu den tilbake mot klokken halv avstand ved hver gang for å kutte tråden sakte.

•Continue snu og snu kranen til du har klipp trådene gjennom hele tykkelsen av metall. Tvinn trykk mot fjerne kranen fra din hull. Tråden din skruen eller bolt i hullet, stramme det med en skrutrekker eller fastnøkkel.