Hvordan tørre urter for å gjøre Eteriske oljer

October 5

Eteriske oljer har hundrevis av fordeler som hjelpe fordøyelsen, styrke immunforsvaret, eliminerer hodepine og lindre congestion. De er utbredt i aromaterapi å forbedre humøret og lindre depresjon. Disse oljene kan være dyrt når kjøpt fra en helsekost butikk. Det er også svært vanskelig å vurdere styrken på butikk-kjøpte essensielle oljer. Disse problemene kan løses ved å lage din egen oljer. Tørking din egen hage urter for produksjon essensielle oljer er enkelt og billig å gjøre.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren urter fra hagen din, bruker hagen sakser for å kutte stilkene jevnt. Det er best å plukke disse urtene sent om morgenen, like etter at duggen har fordampet. Urter kan bli kuttet i alle sesongen, men det ideelle tidspunktet for plukke urter å for essensielle oljer er i tidlig til sen høst.

•Rinse urter forsiktig under kul kjører vann for å kvitte seg med skitt eller rusk. Ikke gni urter for å fjerne skitt eller leire da dette kan skade bladene. Sjekk dem nøye for insekter eller insekt skade. Rist forsiktig for å fjerne overflødig vann. Tørre urter lett på et papirhåndkle, men ta vare ikke for å knuse dem.

•Tie urter med gummi band i pakker med tre til seks stammer. Ikke Komprimer urter for tett sammen, men heller pakke løst for å gi maksimal luftstrømmen til hver stamme. En pakke som er fire til seks inches på fyldigste delen er en fin størrelse for tørking.

•Sett den medfølgende urter til en wire kleshenger med en vri tie. Binde urter slik at stammen er knyttet til hengeren, med den grønne delen av urter hengende nedover. Knytte tre eller fire bunter av urter på hver hengeren, ta vare for å fordele dem jevnt fra hverandre. Merke din hanger med typen urt du har hengende på den for fremtidig referanse. Det er greit å henge mer enn én type urt på en kleshenger hvis du er forsiktig med å merke riktig.

•Hang hengeren på et kjølig, tørt og mørkt område med masse god luftsirkulasjon. Et barn loft eller garasje loft er ideelle steder for tørking urter. Du kan også plassere dem i en hage skur som er tilstrekkelig ventilert. Du urter tørke raskt, vanligvis innen tjuefire til førtiåtte timer for å maksimere den styrken, duft og farge.

•Når urter har tørket, ta dem ned og bryte forsiktig av bladene. Du kan forkaste stammer eller lagre i plast baggie for bruk i håndverk. Lagre bladene i en lufttett beholder ligger i et kjølig, tørt område før du er klar til å gjøre din essensielle oljer. Du får best resultat hvis du bruker nylig-tørket urter innen en uke, men de vil også være bra for å gjøre oljer inntil 6 måneder etter å ha blitt plukket og tørket.

Tips og advarsler

  • Eteriske oljer bør ikke brukes av gravide.