Hvordan Top Coat en asfalt Driveway

April 19

Hvordan Top Coat en asfalt Driveway

Riktig omsorg for en asfalt driveway vil vare i mange år. For å få mest ut av oppkjørselen, riktig forebyggende vedlikehold er avgjørende, og en av de viktigste delene av et jevnlig vedlikeholdsprogram er topp belegg eller tetting, oppkjørselen på en årlig basis. Topp belegg kan ta litt tid, men når riktig gjort det hjelper hindre vannet jobbe seg inn og under asfalt, en av de viktigste årsakene til oppkjørselen forfall.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren en dag som er ventet for å være tørr og varm. Topplakk følge ikke godt til asfalt hvis overflaten er vått eller kald.

•Patch noen store sprekker i asfalten under en asfalt lapp blanding. Du kan få dette ferdigblandet i hendig program flasker, oppussing butikker. Fyll sprekk med lapp blandingen og la den i henhold til blandingens retninger. Større sprekker kan ta mer enn ett program å fylle riktig.

•Vaskestasjonen tømmes oppkjørselen med slange og trykkdyse. Hvis du har tilgang til en høytrykksvasker, kan du bruke den for en dypere ren. La oppkjørselen tørke helt før du fortsetter.

•Spread dekkhårene tetningsmasse med stiv pensel på et kosteskaft eller rull på et kosteskaft. Hell litt fugemasse av bøtta, spre den med pensel eller Rull til du har en selv strøk, og deretter videre til det neste området. Bakvendt, slik at du ikke går over områdene du allerede har gjort.

•Block av oppkjørselen å hindre utilsiktet bruk, og deretter la top coat tørke ordentlig før gå på den eller sette en bil i oppkjørselen. 24 timer med varmt, er tørt vær vanligvis nok tid for riktig herding.