Hvordan tømme bassenget

April 24

Hvordan tømme bassenget

De fleste bassenget eiere løpet eierskap må tømme vannet. Enten det er for å endre bassenget duken eller du tar bassenget for godt, det er flere metoder kan du bruke for å tømme vannet. Den dyreste er å leie eller kjøpe en nedsenkbar pumpe. Men disse pumpene vanligvis tappe vannet for fort og kan lett oversvømme et verft. I stedet er den enkleste, mest gradvis og kostnadseffektive måten å Hevert det med en hageslange.

Instruksjoner

•Backwash filteret. Før tømme ut bassenget, bør du tømme filteret rent fordi det ikke vil bli brukt når vannet faller under bassengets skimmer. Fest bassenget slange utgivelsen ventilen filter, som ligger nær bunnen av filteret. Velg slangen i retning av den nærmeste renne.

•LED filteret av ved å koble den. Slå release ventil og backwash filteret. Men siden du er tømme bassenget, kan du la bassenget avløp gjennom filteret som mulig. Når vannet stopper strømmer fra filterets release ventil, kobler filteret slangene fra bassenget og sette filteret.

•Siphon resten av vannet ut med en hageslange. Sett ene enden av en hageslange i bassenget. Koble slangen rundt stigen å holde det på plass nær bunnen av bassenget. Koble den andre enden av slangen til vannet ventilen eller angi at gårdens hageslange vanligvis festes til.

•Vri på vannet og la den kjøre i bassenget i ca to minutter. Slå av vannforsyningen og raskt hekte slangen fra slutten. Vannet vil begynne å Hevert bakover ut av bassenget. Velg slangen mot avløpet å minimere eventuelle Benda rundt gressletter områder. Hvis flom problemer oppstå, tømme bassenget i intervaller.