Hvordan toaletter som Brenn avfall arbeid?

December 30

Brenne toaletter fungerer mye som navnet lyder. Ifølge Environmental Protection Agency er brenne toaletter selvstendig, gass - eller elektrisk-drevne enheter som brenne eller Brenn menneskelig avfall deponert i en holder tank. De tjener som en sanitær avfallshåndtering system i områder hvor vann eller kloakk systemer finnes ikke eller ville være koste uoverkommelige. Systemer vanligvis bruke vann og er bærbare, slik at midlertidige installasjoner på byggeplasser eller andre steder hvor et toalett er nødvendig, men en kloakk håndteringssystem er ikke tilgjengelig.

Prosessen

I de fleste brenne toalett systemer, er en engangs papiret bollen plassert under toalettsetet. Etter bruk drops bollen i en forbrenningsovn kammeret. Avhengig av merke og modell, toalettet bruker gass eller elektrisitet til å brenne opp disponibel papiret bollen og avfall, eller toalettet kan samle flere bruker brenne senere.

Installasjon

Forbrenningsanlegg toaletter kan installeres hvor som helst det er en riktig energikilde. Alle gasskraftverk og mest elektrisk forbrenningsanlegg toaletter krever ventilasjon fra kammer til utsiden gjennom veggen eller i taket. Ventilasjonen på El-drevne forbrenningsanlegg toaletter bare fjerner lukt fra rommet mens ventilasjon av gasskraftverk toaletter er nødvendig å lufthull karbonmonoksid og andre gasser dannet under forbrenning, samt ventilasjonsåpningene lukt. Vann er nødvendig.

Utdataene fra en forbrenningsovn toalett

According til EPA er bare en fin aske etter den forbrenning prosessen. Virus og bakterielle organismer er drept under forbrenning, noe som resulterer i en steril materiale enn kan kastes i papirkurven eller selv spredt på bakken. Om en spiseskje av aske genereres hver bruk.

Energiforbruk

Mengden energi brukt av forbrenningsanlegg toalettene er en av de viktigste bekymringene. Webområdet, Inspectapedia.com anslår elektrisk bruk av 1,5 kilowattimer per forbrenning for elektriske modeller. En annen modell anslås for å konsumere en 100-kilos propan sylinder for ca 960 bruker. EPA anslag operative kostnaden for en elektrisk brenne toalett på ca $1900 per år. Kostnadene for energi anses som en del av den totale kostnaden for en forbrenning toalett.

Vanlige bruksområder

Brenne toaletter brukes der standard avløpsnettet er ikke tilgjengelig eller mulig. Dette inkluderer områder med høyt vann tabeller som kan bli forurenset av en hjem septiktank, hytter og hytter som ikke er bebodd året rundt og i områder der vannet å operere et vanlig toalett ikke er tilgjengelig.