Hvordan: toalett avløp avløp

October 14

Toalett avløp avløp er ikke komplisert å installere, men du må følge bestemte prosedyrer for å lage drain funksjonene riktig. For eksempel røret må gå i en viss grad og, selvfølgelig, har å rute til hjemmet er sakte linjen, som kalles avløp stakken. Så lenge du har tilgang til denne bunken og de riktige verktøyene, vil du kunne fullføre prosjektet i om en dag.

Instruksjoner

•Kontroller et merke 12 tommer fra veggen der går på toalettet, bruker en målebånd og blyant. Gjøre en annen mark 15 tommer fra veggen nærmest ved siden av toalettet. Koble to merkene bruker en linjal for å finne midten av avløp hullet.

•Still toalett drainpipe, som kalles flensen, på dette merket. Trekke rundt utsiden av flensen med blyant og skjær langs denne linjen med en stikksag lage drain hullet i gulvet.

•Sett toalettet kant i hullet og velger uttak slutten av flensen mot hjemmet er sakte stack, som er vanligvis et sted i midten av hjemmet. Måler avstanden til denne bunken og kjøpe nok 3 tommers PVC rør til denne lengden.

•Koble røret til flensen og ruter den helt til stakken. Bruk om nødvendig tilbehør og albuer for å lage svinger på røret. Færre innredning nødvendig, jo bedre. Kuttet røret etter behov med en banalisere så.

•Measure den loddrette avstanden fra bunnen av røret på gulvet å sikre røret drops 1/4 tommers per fot horisontale lengden. Skåret i avløpet stabelen med en banalisere så der toalett røret krysser stakken.

•Sett inn en T-utrustning i avløpet stable og koble toalett drainpipe til denne passer. Sjekk røret igjen for å sikre at det bakkene 1/4-tommers per fot, bruk målebåndet. Fjerne rør og fittings og Monter dem, men denne gang frakken rør og fittings med lim PVC sement opprette en permanent bånd. Forsegle toalettet flens til gulvet med bygging limet.