Hvordan tjene penger selger palmer

April 12

Hvis du har et stort, moden palmetre i hagen din, kan du selge det for et overskudd. Hvis du har vanlig rekke meksikanske fan palm, gjøre du sannsynligvis ikke en fortjeneste etter at du betaler en barnehage eller palm digger grave opp; men er noen varianter av palmer svært dyrt---verdt hundrevis til tusenvis av dollar. Gjøre de nødvendige undersøkelser før du starter graving for å sikre at du vil tjene penger--- og gjøre det lovlig og trygt.

Instruksjoner

•Kontroller med din etat å finne ut om du lovlig kan fjerne store trær i ditt område. Undersøke nærheten av håndflaten store å se om det er i nærheten av alle offentlige nytte telegrammer. I så fall må den ikke flyttes fordi livsfarlig hvis det treet tilfeldigvis faller og tar ned en wire; Velg et annet tre på eiendommen.

•Anrop din lokale barnehage eller bruk elektroniske ressurser å identifisere hva slags palm du har og hvor mye det retails for. Bruk disse ressursene til å finne en lokal palm digger og finne ut hvor mye det vil koste deg å få palm gravd opp og flyttet til en ny plassering.

•Advertise og la folk få vite muntlig at du har en palm for salg. Start ved å plassere en gratis annonse på et nettsted som craigslist (se link i ressurser-delen).

•Hire palm digger når du har en kjøper og fullføre transaksjonen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en virksomhet landskapsforming eller vurderer å starte en, kan du ofte få palmer og andre planter gratis når du liggende klientens verftet, som del av tjenesten inneholder ofte fjerne gamle planter og plante nye.
  • Ikke forvent å få en utsalgspris for håndflaten; trekk grave det opp og flytte det fra din Prisantydning.