Hvordan tiltrekke hjort & kalkun med fruktbærende trær

December 27

Hvordan tiltrekke hjort & kalkun med fruktbærende trær

Mange folk nyte jakt hjort og Tyrkia, mens andre bare liker å se dyrene beite. For å tiltrekke seg disse typer dyr å din eiendom, er plante matkilde som fruktbærende trær en god idé. Persimmon, eple, pære og plommer er spesielt populært blant disse grovfôr dyr. Velg et område hvor det finnes andre modne trær og mennesker, biler og støy er knappe. Med mange frukttrær og et rolig sted, vil du opprette et fristed og mat plott for hjort og kalkuner i ditt område.

Instruksjoner

•Plant nær modne trær. Hjort foretrekke å mate fra folk og velstående veier. Velg et sted for din fruktbærende trær i et område der flere modne trær ligger.

•Plant trær hvor naturlig mat kilder mangler. Hvis hjort og Tyrkia kan lett finne mat, vil du være mindre sannsynlighet for å tiltrekke dem til din fruktbærende trær. Velg et område hvor det nærliggende mat habitatet er knappe.

•Velg rett fruktene. Velg frukt at hjort og Tyrkia har en vanskelig tid å finne andre steder i området. Hjort er delvis til persimmons, epler og pærer. Kalkuner er også fans av persimmons, samt plommer.

•Plant med god plass mellom trær. La 25 til 30 fot mellom hvert tre til vekst så vel som vedlikehold utstyr til enkelt navigere. Plus, vil avstanden mellom rader gir hjort og Tyrkia rom å beite.

Tips og advarsler

  • Til din fruktbærende trær har nådd ønskelig høyde, vurdere en elektrisk gjerde å holde hjort og Tyrkia ut. Ellers kan dyrene spise unge planter til døden lenge før de har en sjanse til frukt.