Hvordan tiltrekke bakgård Wildlife

October 15

Når du utformer og dekorere din bakgård, Inkluder forskjellige funksjoner for å tiltrekke dyreliv i området. Skaper en innbydende plass ikke bare gir en trygg havn for dyrelivet, men kan du observerer natur i timer. Hvordan du dekorere hagen, avhenger av typen dyreliv du ønsker å tiltrekke. Forskjellige typer fugler, hjort, ekorn, kaniner, grevlinger, frosker og sommerfugler kan friske opp din bakgård og forvandle det til et personlig habitat. Men sørg for å opprettholde et trygt og rent miljø hele året for å oppmuntre hyppige besøk.

Instruksjoner

•Grow tett trær, høyt gress og busker rundt bakgården å tiltrekke wildlife og gi dekning fra rovdyr. Avhengig av størrelsen på gården, dyrke planter langs kantene av eiendommen eller fordele dem tilfeldig gjennom for å gi rom for små og store dyr.

•Monter hekker bokser på høye trær, eller henge fra polene forankret sikkert i bakken til å tiltrekke seg typer fugler, inkludert flimrer, bluebirds, martins, uglene og haukene. Avhenger opp på personlig preferanse, bygge boksene selv eller bruke kommersielt tilgjengelige seg. Sett en liten beholder med vann og en annen av kommersielle fugle frø i hver boks. Alternativt sted mat attraktivt for en bestemt type fugl, som olje sunflower frø for finches, cardinals, hvit - throated spurver og chickadees eller skiver epler, druer og rosiner for catbirds og mockingbirds.

•Monter hengende kurver fra høye greiner eller polakkene satt på bakken og plante nektar planter som kardinal blomster, zinnias, trompet vinranker, bee balsam og lantana å tiltrekke fugler som kolibrier.

•Lag en pensel haug tiltrekke mus, kaniner og skilpadder, eller en rock haugen for slanger, bomull mus og øgler. Plasser avdelinger eller store steiner på bunnen av hauger og haug mindre materialet på toppen.

•Lag en vann hage eller dammen i et hjørne av hagen din tiltrekker fugler, reptiler og amfibier og gir drikkevann for hjort. Avhenger opp på personlig preferanse, gravingen 12 - 24 tommer dyp eller synke badekar i et delvis skyggefullt sted i gården. Linjen grøften med en liner, og hvis nødvendig, koble den til et basseng pumpen for å opprettholde rent vann hele året. Alternativt, bruk birdbaths for å tiltrekke fugler og krypdyr.

•Plasser Potter eller plantasjeeiere fylt med en rekke planter som frø, bær, nektar, frukt og nøtter til en rekke fugler og dyr. Plass kommersielt tilgjengelig hjort matere nær trær å tiltrekke dyr til hagen din.

Tips og advarsler

  • Når du utformer de ulike funksjonene å tiltrekke bakgård wildlife, vier spesiell oppmerksomhet til plasseringen så du få maksimal muligheter fra vinduet nærmeste.
  • Inkluder masse naturlig vegetasjon å tiltrekke innfødt dyrelivet til hagen din, i motsetning til prydplanter.