Hvordan til Wire en plugg til et lysstoffrør

January 25

Hvordan til Wire en plugg til et lysstoffrør

Lysrør bruker mindre energi og farge etterligner nærmere naturlige lysforhold. Disse egenskapene gjør lysrør populære valg for mange innendørs programmer, inkludert voksende planter og belysning workshops. Har kampen kablet til en plugg vil tillate det å bli flyttet til der lyset er nødvendig, og brukes hvor som helst det er en elektrisk stikkontakt. Koble en plugg til en fluorescent light fixture er enkelt, men de må være riktig tilkoblet for å unngå fare fra elektrisk støt. (Se referanse 1.)

Instruksjoner

•Strip en tomme av isolasjon fra baksiden og hvit ledninger på kampen og én ende av elektriske kabelen med elektrisk Tanga. Fest de respektive hvite (nøytrale) ledningene, svart (varmt) ledninger og (barmark) ledninger sammen. Sikker med wire nøtter. Bryte med elektriske tape.

•Løsne beholde skruen på pluggen med skrutrekkeren. Fjerne isolerende plast skjede, utsette terminalene på pluggen.

•Koble nøytrale (hvit) wire til terminalen til pluggen med den bredere spissen. Koble varme wire (svart) til terminalen for den smalere spissen. Den første tråden kobles til terminalen til avrundet spiss.

•La likkledet tilbake over terminalene og sikre på plass med beholde skruen. Koble lyset inn i kontakten.

Tips og advarsler

  • Vær sikker på trygt vikle ledninger rundt terminal skruer på pluggen slik at de ikke kommer i kontakt med andre ledninger eller ledningen vil kortslutning.