Hvordan til tråden en svart jernpipe

June 24

Hvordan til tråden en svart jernpipe

Svart jern datakanalen er stålrør med et svart belegg som skiller den fra andre typer rør i hjemmet. Røret kommer i ulike pre-cut lengder, med begge ender vanligvis gjenger. Men hvis delen rør er kuttet gjennom, må rør endene på hver side av kuttet være koblet slik at de kan deretter kobles sammen. Dette gjøres med en enhet som kalles en dør, som er en kort sylindriske metallrør med tråder på innsiden.

Instruksjoner

•Sikker svart røret vannrett i en pipe vice, med røret ende 12 inches eller så fra tvingen kjeven. Rengjør røret slutten, ved hjelp av en fille.

•Apply kutte olje rundt de siste to inches av svart røret, med en pensel.

•Skyv dør på slutten av svart røret, slik at røret slutten inn hullet i midten av terningen. Slå dø med 1/2 omdreining, mens skyve dør mot røret. Slå dø mot klokken 1/4 tur, for å fjerne stål registreringer fra dø trådene. Slå dø med 1/2 igjen, før det mot klokken igjen 1/4 slå. Gjenta dette flere ganger til rør trådene er nesten bredden på dør (omtrent to inches).

•Fjern dø fra røret slutten ved å dreie det mot klokken. Tørk rundt gjengede røret slutten med en fille, å frigjøre den kutte olje og metall spon.

Tips og advarsler

  • Når du starter til tråden røret med dør, gjør dobbelt sikker på at dør er 90 grader på røret slutten. Dette vil sikre at trådene er kuttet rett på røret.
  • Bruk arbeidshansker ved dør, og husk at metall spon kan være veldig skarp.