Hvordan til tråden en Pull gardin stang

April 9

En pull gardin stang er også kjent som traversen stang. Traversere stang bruker en trekke ledning sammen med vinduet åpner og lukker draperier. Er ett eller flere master bærere drives av en ledning og taljer inne gardin stang. Noen ganger ledningen bryter eller er kuttet, og det er nødvendig å erstatte ledningen for stangen for å fungere. Dette er ikke for vanskelig og kan gjøres innen en time.

Instruksjoner

•Plasser en stige foran teppet og hekte gardiner fra master transportør og plast lysbilder. Plass gardiner til side. Løsne ledningen på den spenning skivene. Dette bør monteres på siden av gardiner der ledningen er. Unlatch hodet forsamlingen fra parentesene. Noen har skruer å holde dem på plass, andre bruker små plast dører og noen bare løft fra hakk i parentes.

•Plasser din stang og hode montering med skjermsiden ned på arbeidsflaten. Din stav vil ha en eller to master bærere. Den master er en rektangulær plast boksen med en metall arm stikker fra den ene siden. Gardiner som trekker på en side har en, mens gardiner som trekker til begge sider har to.

•Mark master transportøren (har en arm til høyre) lengst bak en, ved å bruke markøren. Mark master transportøren (har en arm til venstre) nærmest deg B. kutt ledningen med saks og trekke ut knuter. Sette inn nye ledningen i riktig hull i master carrier A og Knut en knute. Ta ledningen til høyre over den øverste skivene og mellom den øverste og nederste skivene slik at ledningen går nå til venstre.

•Thread ledningen gjennom broen av master carrier B. Fortsett til venstre og de to pulleys. Tillate ledningen til samle når det er gjennom trinser. Ta enden av snoren opp og over den øverste skivene tilbake til høyre. Tre snoren gjennom venstre hull i master carrier A og knute. Sett stangen på sin opprinnelige parentes.

•Slip løkken av overflødig ledning inn skivene strammer (Hvis du ikke har en, installere en nå). Den spenning skivene skal monteres over bunnen høyden på drapere på siden med draperi ledningene. Skru skivene i veggen med en skrutrekker. Sett ledningen i skivene.

•Få ledningen til master carrier A er så langt til høyre som mulig. Kontroller merker på din operatører. Hold begge ledninger stram og Flytt master carrier B så langt til høyre som mulig. Låse snoren til låste fingeren på baksiden av master B.

•Løft opp knuten på høyre side av master A og dra fast til ledningen i den spenning skivene på veggen har bare litt lek. Tre nye så nær master carrier A hullet som mulig. Åpne og lukke din bærere å sikre at de fungerer riktig. Når du er sikker på at alt er tilbake til fungerer bra, klippe av din overflødig ledning med saks og rehang din draperi.

Tips og advarsler

  • Rengjør gardinene mens du reparerer traversering stangen.