Hvordan til sølv loddetinn kobber rør

February 12

Hvordan til sølv loddetinn kobber rør

Mye av avløp i moderne hus er laget av PVC, som er en type plast. Men i mange eldre boliger, kobber rør ble installert for rørleggerarbeid. Gjør rørlegger reparasjoner på kobber rør noen ganger involverer bruk av sølv loddetinn for å koble beslag og rør. Lodding med sølv er en ferdighet som kan være mestrer på kort tid med tålmodighet og praksis. Kjøpe en høy grad av sølv loddetinn anbefales for den beste muligheten for suksess.

Instruksjoner

•Sand de to delene som vil bli loddet sammen med en fin-korn avløp sandpapir laget for dette formålet. Deler kan inneholde koblinger koble to stykker av rett rør sammen eller "T" koblinger, som delt av en pipe i to. Andre deler kan omfatte flaskeventiler, caps og albuene. Sand bitene innvendig og utvendig der de to stykker vil koble sammen. Dette sikrer at sølv loddetinn overholder rørene og oppretter en vanntett forsegling.

•Sett den rett rør i koblingen, cap, "T," albue eller ventil som skal loddes. Varme med en propan fakkel. Loddetinn er smeltet av varmen av røret og fusjonerer med røret når den kjøles ned, gjør en vanntett forsegling.

•Hold røret ved å feste det til en arbeidsbenk eller tabellen med en "C" klemme, hvis det ikke allerede en del av andre avløp. Trykk på slutten av sølv loddetinn å unionen av de to delene. Pass på å plasser loddetinn der de to delene er montert sammen. Fortsette å varme røret med propan fakkel som loddetinn brukes.

•Gå slutten av loddetråd rundt tilkobling av to deler som om tegnet med en blyant. Kontroller forbindelsen mellom de to delene har en perle av loddetråd hele veien rundt. Bruk en klut fuktet i et kaldt bøtte med vann avkjølt røret før du berører den.