Hvordan til riktig Trim Rose busker

January 12

Rosenbusker legge en særegen stil til alle landskap. Springende roser produsere en overflod av sweetly scented blomster i en rekke farger. Og formelle plantings nøye trimmet og beskjæres opprettholde en bestemt figur. Enten du ønsker for å klippe rosene for å gjenopplive dem frodige ny vekst eller du bare ønsker å holde den generelle formen på din bush, er steg pruning lett hvis du følger noen grunnleggende retningslinjer.

Instruksjoner

•Determine voksende vaner og blomstrende tid av rosene. Dette krever observasjon for et år eller rådgivning en planteskole for voksende instruksjoner for den bestemte arten av rose du vokser.

•Trim roser som blomstrer på det siste året vekst umiddelbart etter blomstrende for å unngå nipping av små knopper som vil danne neste års blomstrer. Beskjære roser blomstrer ny vekst tidlig på våren like blad knopper begynner å danne.

•Fjern alle døde eller skadet canes. Klipp på en vinkel med skarpe par beskjæringssakser. Klippe bort overgrodd grener som går utover grunnleggende form av bush ved å kutte tilbake til nivået av andre.

•Selectively kuttet bort alt av fem eller seks sunn canes å åpne opp midten av bush og gi luftsirkulasjon. Dette reduserer sykdom og tillater sollys til innsiden av bush.

•Trim hopper til ønsket høyde ved å kutte på en 45 graders vinkel ca ¼-tommers over knopper som møter utsiden av anlegget. Dette oppmuntrer ny vekst å danne på utsiden av grenen.

•Fjern suckers fra bunnen av anlegget ved å kutte i første etasje. Klippet bort noen spindly skudd som er mindre enn 1/4-tommers diameter.

Sørg for at regelmessig av trimme å holde din rosebush i form og å oppmuntre til ny vekst.