Hvordan til polsk med en Orbital poleringsmaskin

April 23

Hvordan til polsk med en Orbital poleringsmaskin

Orbital poleringsmaskiner er hovedsakelig automotive poleringsmaskiner som kan brukes med lime voks og flytende voks. Dyp skinner kan oppnås, spesielt med en valgfri 100 prosent lammeull panseret for siste buff. Vanligvis bruk orbital poleringsmaskiner terrycloth luer. Problemer med dårlige resultater er vanligvis på grunn av overflødig polsk brukes. Polering med en orbital panseret innebærer å legge voks og polering med enheten.

Instruksjoner

•Rengjør og tørr bilen. Spesielt fjerne noen veien tar med en vanlig bil renere produkt.

•Plasser voks applikatoren panseret på puten. Voks applikatoren er forskjellig fra polering panseret og er ofte blå. Kontroller at elastiske holder panseret jevnt på puten og stramt. Deretter legge til voks produkt panseret. Bruke en heaping teskje av lime voks spredt med kniv over hele panseret eller tre swirls av flytende voks. Still bryteren på det orbital poleringsmaskin for å "Apply" og plasser poleringsmaskin mot bilen med forlengelsen over skulderen.

•Apply voksen med poleringsmaskin. Hvis du bruker flytende voks, legge til en mer virvel av voks under prosessen - du må kanskje legge til flytende voks noen ganger. Ikke legge så mye flytende voks som da du startet skjønt.

•Buff bilen ved å lede poleringsmaskin, ikke skyve det - polering vannrette områder først og deretter den vertikale sider. Deretter erstatte applikatoren panseret med terrycloth lue og Still "Polsk" eller "Buff" avhengig av fabrikanten retningene. Polsk av polering i lang feiende slag med en krysset mønster. Ferdig med lam ull sau.