Hvordan til oppussing en kjøkkenkran

November 30

Hvordan til oppussing en kjøkkenkran

Kjøkkenet er den viktigste delen i ethvert hjem, og alle liker å holde det godt vedlikeholdt og organisert. En dårlig fungerende kjøkkenkran kan forårsake skitten oppvask buildup, vann som avfall og generelt ubehag på kjøkkenet, og en feil sikkert ikke kan overses. Du kan oppussing kjøkkenkran, spare penger og tar stolthet i å løse en enkel hjem reparasjon.

Instruksjoner

Øke vannstrømmen

•Start av både varmt og kaldt vann ventilene under vasken.

•Kontroller vannet strømme for konsistens. Hvis det kjører tregere til tider eller tregere enn tidligere, er strålesamleren full av avfall og må rengjøres.

•Fjern den nedre enden av kranen tut og SoftPex-slanger ved å skru det i en mot klokken bevegelse. Mineralforekomster igjen av rennende vann over tid kan gjøre fjerningen litt vanskelig. Vikle et håndkle over den nedre enden av tuten og vri it mot klokken med en tang plassert over håndkleet. Dette hindrer tuten får riper.

•Rengjør strålesamleren stykket du fjernet fra kranen med en tannbørste. Dyppe en tannbørste i hvit eddik og skrubbe skjermen. Påføre delen på kranen. Slå kranen på og kontrollere vannstrømmen for forbedring.

Reparasjon Leaky tappekran

•Start av vann ventilene under vasken. Lå et kjøkkenhåndkle i vasken bassenget der avløpet er, slik at det vil ta noen fallende skruene fra kranen.

•Fjern tappekran lever ved å fjerne skruen på undersiden av håndtaket med en Allen fastnøkkel. Dra i spaken opp og ut.

•Fjern lokket med innstillingsringen med en teipet tang slik at du ikke skraper delen. Trekk ut cam og pakking ringen. Ta kulen ut indre av kranen. Sett flatt kanten på en flat skrutrekker i hver runde sete og våren og snuse det. Noter retningen.

•Ta alle deler du fjernet oppussing eller maskinvare lagre og kjøpe erstatninger. Spør en spesialisert salgsrepresentant for å finne delene for tappekran modellen. Erstatt med nye seter og fjærer. Erstatt ballen og deretter erstatte cam og pakking ringen med nye. Skru korken på og erstatte tappekran lever og skruen.

•Vri vann ventilene under vasken igjen. Kranen bør ikke lekke lenger.

Rengjøring krom kranen

•Legg vann en stort kjøkken bolle og legge en skvett oppvaskmiddel. Dyppe en ren klut i blandingen og tørk kranen. Dypp en tannbørste i en såpevann blanding å rengjøre kriker og kroker. Dypp en myk klut i hvit eddik, hvis såpe og vann ikke er nok til oppussing skinnende kromfinish. Eddik hjelper fjerne anløpe, lime og såpe avskum fra krom kraner. Legge natron til eddik å få en bedre rengjøring effekt.

•Rengjør en rusten tappekran ved crumpling et lite stykke aluminiumsfolie og dyppe den i eddik og deretter skrubbing kranen med eddik og aluminium folie. Den kjemiske reaksjonen av aluminiumsfolie og eddik til å fjerne rust. Dypp krøllet aluminium i eddik ofte. Gjenta prosessen av dipping aluminiumsfolie i en mørk cola brus (slag du drikke), hvis eddik, fjernes rustflekker. Den kjemiske reaksjonen av aluminium og cola brus kan også fjerne rustflekker. Unngå å skrubbe for hardt som dette kan forårsake riper. Skyll kranen godt med rent vann. Tørr kranen med en gratis rengjøre lo så vannflekker ikke vises.

•Apply chrome voks, som du kan kjøpe i lokale maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Instruksjonene pakke når voksen. Bruke to strøk. Først vil fylle beskytte kranen og andre gir kranen en skinnende glans. Buff første strøk av voks før andre.