Hvordan til å holde regn fra siver inn i stuen Under døren

December 13

Hvordan til å holde regn fra siver inn i stuen Under døren

Når bunnen av døren ikke helt oppfyller skjørtet opp fra gulvet, kan gapet tillate luft og vann gjennom til indre. Hvis døren ikke er skjermet av en klippe, eller du har kjører regn treffer døren, kan vann seep i og dammen bare i stua. Forsegle plassen med våren-metal strimler til å holde de utenfor elementene fra påtrengende i ditt hjem.

Instruksjoner

•Stram noen løs hengsler med en skrutrekker å sikre døren ligger riktig innenfor dørkarmen.

•Measure hver side av døren ramme og registrere målinger. Kutt våren metall strimler til riktig størrelse. Klippe stykker hengsler og låser bruker verktøyet saks eller metall klipp.

•Hold en av våren-metal strimler i døren ramme slik at siden fakles nesten berører doorstop. Trykk en spiker inn i prepunched hull nær toppen med en hammer. Bruke lett trykk så du ikke bøye eller bulk metall stripen. Trykk neste spikeren i mot bunnen, og fyll ut alle prepunched hullene med spiker til metall stripen er flush med dørkarmen.

•Gjenta prosessen med de andre tre sidene på dørkarmen. Når du er ferdig, dørkarmen bør være helt omringet med våren-metal stripping, unntatt der kuttet bort for hengsler og låser.

•Pry åpne flammet slutten av hver våren metall stripe med skrutrekkeren. Bruke lett trykk for å åpne opp metallfelter for ca en 45-graders vinkel fra dørkarmen. Åpne og lukke døren noen ganger å teste for en tettsittende passform.

Tips og advarsler

  • Kjøpe selvklebende våren metall strimler for enda enklere installasjon. Bare måle strimler, snitt til størrelse, og Fjern filmen bak å avsløre limet. Trykk stripen på plass og flamme ut.
  • Vær stripping vanligvis varer bare noen få år, så hvis døren plutselig lekker når det ikke før det er tid erstatte stripping.