Hvordan teste vannet varmer elektroder

June 23

Elektrisk varmtvannsbereder gjennomarbeide Termostater koblet til elektroder installert direkte i vanntanken. Strøm leveres til elektrodene, oppvarming dem til en temperatur forhåndsbestemte av termostaten. Elektrodene - også kjent som vann varmeapparatet elementer og oppvarmet spoler, varme vannet i akvariet, gir deg og din familie med varmt vann. Beredere som holder 30 gallon eller flere er utstyrt med to elementer å varme den store mengden av vann. En redusert varmt vann-tilførsel kan bety en elektrode mislyktes i tanken. Du bør teste elementene og erstatte dem om nødvendig.

Instruksjoner

•Start av 30-amp dobbelpols vann varmeapparatet breaker inne hjem elektrisk hovedpanelet.

•Fjern skruene som holder tilgang dører til siden av vanntanken varmer, en Phillips eller spor skrutrekker. Fjern alle isolasjon fra dørene til avsløre Termostatene og vann varmeapparatet elektrodene. Kontroller det er ingen makt stede ved å trykke på elektroden ledningen leder med en ikke-kontakt spenning tester. Ta dekker off Termostater og elektroder.

•Still din multimeter til motstand ganger 1000 ohm (Rx1). Trykk en sonde fra multimeter til en terminal skruen på elektroden. Trykk gjenværende sonden til gjenværende terminal skruen på vann varmeapparatet elektroden. Nålen på multimeter burde feie helt til høyre hvis elektroden tester for god kontinuitet. Gjenta testen med gjenværende elektroden. Hvis en elektrode mislykkes testen, erstatte elektroden.

•Bytt dekker på termostaten og elektroder. Dekke dem med isolasjon og erstatte tilgang dørene ved siden av varmeapparatet vannbeholderen.

•Vri på 30-amp dobbelpols vann varmeapparatet breaker inni boksen viktigste breaker.