Hvordan teste vann for kloakkvann

September 2

Hvordan teste vann for kloakkvann

En innsjø kan se uberørte og fortsatt være forurenset med rå kloakk. Testing innsjøen vann vil bestemme tilstedeværelsen av bakterier, som Escherichia coli kjent som E. coli som finnes i avføring. Testing vann for kloakk innebærer å finne et laboratorium og samle og levere et eksemplar til laboratorium for undersøkelse.

Kostnaden for testen kan variere fra gratis til flere hundre dollar, avhengig av laboratoriet og staten eller lokale programmer for å teste din bestemt innsjøen vannkvalitet. Noen labs får resultater tilgjengelig samme dag; andre kan ta opptil to uker.

Instruksjoner

•Locate et laboratorium som kan teste vannet for bakterier. Staten samarbeidsvillig forlengelse bureau, offentlig helseavdelingen eller lokal bevaring kommisjonen kan ha en liste over labs som gir-vann testing og kan informere deg om rabatt programmer tilgjengelig. Kommersielle vann-testing labs er også oppført i telefonboken.

•Request en test kit fra laboratoriet. Settet inneholder én eller flere sterilt krukker og detaljerte instruksjoner om hvordan å samle prøven.

•Åpne i glasset, være forsiktig med å ta innsiden av glasset eller inne i lokket. Bakterier fra fingrene kan forurense prøven og produsere en falsk positivt resultat.

•Fyll glasset med mengden vann angitt av lab. Noen labs vil be om at prøver tas fra bestemt dyp eller steder i innsjøen. Plasseringen, hvis det kreves av lab, samt datoen og klokkeslettet du samlet prøven.

•Bytt lokket på glasset. Kjøle glasset hvis du ikke leverer den til lab en gang.

•Gir prøven til laboratoriet i nødvendig tid rammen. Krav kan variere avhengig av laboratoriet, men de fleste laboratorier krever at prøvene skal leveres innen 24 til 30 timer etter at de har vært samlet.

Tips og advarsler

  • Sjekk timer lab er åpen før samle din prøve for å være sikker på at du vil kunne levere det innenfor tidsrammen som laboratoriet krever.