Hvordan teste overvåkede røykvarslere

July 30

Formålet å en røykvarsler er å gi en jarringly høy lyd for å varsle alle innen hørevidde til eksistensen av brann eller overhengende brann. En røykvarsler som er kablet i en overvåket sikkerhetssystem vil ytterligere beskytte hus ved å varsle den eksterne overvåking stasjonen til fare. Du kan teste om en røykvarsler fungerer ved å trykke "Test" knappen. Fremgangsmåten er lik for alle røykvarsler og vil ikke skade det på noen måte.

Instruksjoner

•Anrop overvåking stasjonen i sikkerhetsselskapet som overvåker din hjem sikkerhetssystem. Informere dem at du vil teste din røykvarsler og de skal ikke svare til alarmen til de varsles testingen er ferdig.

•Plasser et stigen mot veggen innenfor rekkevidde av røykvarsler. Vanligvis vil røykvarsleren være på den øverste kanten på veggen rett under taket. I noen tilfeller kan det være festet til taket.

•Sett på et par Hørselvern å vokte ørene mot piercing skriker alarmen vil gjøre hvis den reagerer som det skal når du teste den.

Finne den røde knappen som er på et hjørne av røykvarsler. Trykk og hold det i 2 sekunder. Slipp knappen.

•Gjenta prosedyren etter noen sekunder hvis alarmen ikke høres av; fravær av shrieking støy angir røykvarsleren ikke fungerer. Inspisere alarmen for skade eller en dårlig akkumulator og reparere problemet.

•Gjenta denne prosedyren med de andre røykvarslere i hjemmet ditt. Ringe overvåking stasjonen i sikkerhetsselskapet når du er ferdig å fortelle dem du er ferdig med testingen og de skal reagere som normalt på ytterligere alarmer.