Hvordan teste lysrør & reaktorer

September 28

Hvordan teste lysrør & reaktorer

Et lysrør drives av en gass-utslipp som bruker strøm som en katalysator for kvikksølv fordamping. Lysrør er kjent for sin lavere energi koster, som vanligvis forskyvninger høyere kjøpesummen for lys. Denne typen belysning bruker en elektrisk ballast som regulerer den elektrisk strømmen gjennom lampen. Lysrør og reaktorer er ikke vanskelig og krever bare et par minutter å fullføre.

Instruksjoner

•Bruk en light fixture du vet fungerer. Aktivere lysrøret. Hvis begge ender av pære ser mørke det er mislykkes enten skadet eller vil snart. Kontroller en utkoplet breaker eller blåst sikring.

•Test to synlige pins ligger i hver ende av røret. Test over disse pinner med fluorescerende pære tester å avgjøre om elektrodene fungerer. Selv om elektrodene kan være intakt, fungerer pære fortsatt ikke.

•Lytt tett. Ballast som er ferd med å mislykkes vil hum. Jo høyere summingen jo nærmere ballast skal mislykkes.

Tips og advarsler

  • Kostnadene kan hemme reparasjon av lysrør. Det er ofte billigere å kjøpe en ny. Lysrør er utformet for å erstatte vanlige lyspærer bordlamper og innfelte lysarmaturer. Buet lysrør har de samme funksjonene som røret. Men kan ikke de repareres hvis de er defekt. Du må erstatte dem.
  • Et blinkende lysrør kan føre til overoppheting i ballast. Dette vil tillate det å mislykkes for tidlig. Det kan også brenne.