Hvordan teste jord for kjemikalier

January 4

Hvordan teste jord for kjemikalier

Jord testing er en metode for å analysere jord å identifisere mineral- og næringsinnhold innhold, for å bekrefte eller avkrefte giftige kjemiske forbindelser og bestemme jordas fruktbarhet, struktur og tekstur. Boliger som er bygget på deponier eller industrianlegg opplever ofte, giftige kjemiske rester på deres jord. Arsen, cyanide, bly og kvikksølv bor i jord i mange tidligere malmprosesseringen planter, jernbane bakgårder og sagbruk. En komplett jord analyse avgjøre hvis du har grunn til bekymring.

Instruksjoner

•Dig jord prøvene. For å få en test som er en nøyaktig gjennomsnittlig utvalg av din jord, grave flere test hull i et sjakkbrett mønster i testing området, 5 til 10 fot fra hverandre. Mens du tar jord test prøver, kontroller at du ikke tar dem umiddelbart etter organisk endringer som kompost eller mulch brukes eller når jorda er våt.

•Dig første hullet 6 til 8 inches dyp. Fjern jord fra hullet. Flytte tilbake ca 1 tomme fra diameteren på hullet og kuttet en tommers stykke jord, 6 til 8 inches i dybden. Sett jord sektoren i en plast bøtte.

•Continue å grave gjenværende test hullene på samme måte, å legge hver jordprøve til bøtte. Bland prøven grundig, fjerne røtter og steiner.

•Spread prøve jord på flere lag av avisen tørke. Jord som inneholder fuktighet vil gi falske resultater.

•Plasser ca 1 pint av tørr prøve jord i en forsegles plastpose for innlevering til tester laboratoriet. Jordtester kan fås fra fylket forlengelsen kontoret eller landbruket departementet høgskoler eller universiteter. Be om en komplett jord analyse som vil avgjøre jord innhold. Diskutere resultatene av testen med laboratorium og be om anbefalinger for endring i soil hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en plast bøtte for oppsamling. En metall bøtte kan ha rust som vil forurense jord testen. Pass testverktøy er ren. Rester fra plantevernmidler, kunstgjødsel eller plantevernmidler vil føre til falske testresultater.