Hvordan teste hjem elektrisk meter

December 13

Hvordan teste hjem elektrisk meter

Elektrisitet er en viktig tjeneste, slår alt fra en hjem lys til store apparater som ovner. Energiverk skjermen og bill strømforbruk basert på målinger fra et hjem strømmåleren, som installeres når den første hus ledningsnett er fullført. Regelmessig testing og vedlikehold av disse av lisensierte teknikere kan hindre unøyaktige lesninger, billings og strømforbruk.

Instruksjoner

•Sammenligne trender eller mønstre bruker informasjon samlet fra månedlige regninger, for eksempel datoene for endringer i strømforbruket. Sammenligne økningen i strømforbruket til endringer i hjemmet kan bidra til å påpeke hva kan føre til en økning i strømforbruk og gir teknikere vital informasjon brukes til å feilsøke problemer med måleren. Unngå sammenligne økning i avdrag fordi kostnaden av elektrisitet endringer over tid uavhengig av strømforbruket.

•Schedule en avtale med selskapet strømforsyningen som gir strøm til hjemmet ditt. Sjekk forrige nytte regninger for leverandørens navn hvis du ikke vet eller ikke kan huske det. Representanter fra selskapet kan planlegge en dato over telefonen for en lisensiert tekniker å test og reparasjon, om nødvendig, hjem strømmåleren. Mange meter er testet regelmessig hvis de er lett tilgjengelig ved teknikeren.

•Spør for identifikasjon og verifisering at besøker teknikeren er ansatt av selskapet når han ankommer. Noen dør bedragere forsøker å selge nytte pakker på vegne av uavhengige selskaper som ikke er relatert til leverandøren. Når tekniker identitet bekreftes, kan han be om tillatelse til ditt hjem Hvis måleren ligger innendørs.

•Utføre ytterligere tester når elektrisk meter fungere men energiforbruk er håpløst høyt. Be teknikeren å teste energiforbruk mens breakers er i på-stilling, så igjen i av-stilling. Installert dårlig kabling eller kretsbrytere kan lekke elektrisitet når alle brytere er av, trekker strøm fra nytten selskapet og heve nytte regninger betydelig over tid. Kontakt en autorisert elektriker å utføre testing eller reparasjoner av hjem kretser.

Tips og advarsler

  • Hjem elektrisk meter kan ikke testes hvis de har hatt strøm frakoblet. Kontroller faktureringsadressen er i orden å unngå problemer under testing.
  • Aldri endre eller endre strømmåleren installert i hjemmet ditt. Kan dette resultere i bøter, verktøy å stenge, alvorlig fare for skader eller lem og mulige anklagene.