Hvordan teste for spenning

July 24

Før du starter noen gjør det selv jobb som krever at du jobber med, eller rundt elektrisitet, er det best å deaktivere elektriske. Dette er viktig for både sikkerhet og utstyr problemer. Men i mange hjem elektriske paneler kan ikke være riktig merket, og du deaktivert riktig breaker er feil venter på å skje. For å være helt sikker du deaktiverte høyre breaker, må du teste krets for spenning. Her er hvordan å teste for spenning.

Instruksjoner

•Figure ut hvilken krets du skal arbeide på. Slå av bryteren du mener leverer kraft til den. For en vegg beholder, vil mange mennesker bare plugg en lampe i stikkontakten om linjen er fortsatt varmt. Dette er upålitelig fordi hvis pæren er blåst, kan du fortsatt arbeider med en live-turneringer. Bruk alltid en spenning tester etter makt.

•Next, det er en rekke ulike spenning testere tilgjengelig på dagens marked. Hvilken en du vil bruke er opp til deg. Hvis du ikke er godt bevandret i håndteringen av elektrisitet, vil så jeg anbefale unngå multimeters som finnes i maskinvare forsyne butikkene. Multimeters har flere programmer som tester for spenning, motstand og strømstyrke. For å holde saken enkel, stokk med en spenning bare tester.

•Den bildet du ser her er en tradisjonell spenning tester. De to fører få inn de to sporene på en vanlig stikkontakt (en leder i hvert spor). Hvis uttaket er fortsatt varmt, vil deretter indikatoren spenning på enheten varsle deg. Hvis du har en stikkontakt eller bytte allerede fjernet fra veggen, deretter lede plasseres på en av de "hot" terminalene og andre ledelsen blir plassert på en av de "nøytrale" terminalene. Hvis du teste og ingenting skjer, linjen er død, men alltid dobbeltsjekke arbeid evne til din tester test i en stikkontakt som du vet for å være varm før antar kretsen er av! Kostnaden for denne testeren er i området $20 til $30.

•Denne spenning tester er lik den over det, men det er en enklere versjon. Den har også to fører, men denne testeren, hvis spenningen er til stede, det er lys som vil belyse for å varsle.

•Den spenning tester du ser her kalles en "ikke-kontakt" spenning tester. Den har en tynn tips som enkelt passer i sporet på forsiden av en beholder. Når det oppdages spenning, spissen vil lyse, og noen modeller vil varsle deg med lyd i tillegg. Det kalles "ikke-kontakt" fordi den ikke har å berøre faktiske terminalene på elektrisk komponent for å lese spenning. Kan du bare trykke testerens tips en ledning og det ville informere du av spenning. Den ene ulempen denne testeren er at det er veldig følsom, så hvis du har mer enn én krets i en boks, det kan plukke opp på spenningen kjører gjennom andre ledningene, selv om kretsen du er bekymret er deaktivert.

•Another er spenning tester som fungerer bra for gjør-det-yourselfer plug-type spenning tester. Den ligner en vanlig plugg og alt du trenger å gjøre er å koble det til en beholder. Det er en serie av lys i testeren som indikerer om det er spenning oppdaget. Men disse testere vil også fortelle deg mye mer. Avhengig av hvilken lysene på testeren tennes, kan du for eksempel bestemme at du har mistet nøytrale, uttaket kan ikke være jordet riktig eller ledninger kan reverseres. Den eneste fall om denne spenningen tester er at det brukes bare for å teste beholdere.

•Denne er et område som kan bli ganske involvert som spenninger gå, men for gjør-det-yourselfer, sjekker for spenning er et faktum om kretsen er aktiv eller ikke. Hvis du bruker en digital spenning tester og du merker en svingninger i spenning eller du får en lesning over eller under din normal huset spenning, bør du ringe i en erfaren elektriker umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Alltid sjekke din spenning tester i en arbeider utløp for å sikre at spenningen testeren fungerer.
  • Hvis du bruker en spenning tester med en digital avlesning, bytte batterier hver 6 måneder.
  • Lagre din spenning testere i tørre fra alvorlige temperaturendringer.
  • Unngå testing for spenning i en våt plassering.
  • Når du arbeider med utsatte ledninger, alltid holde ledningene atskilt.