Hvordan teste fluorescerende lys inventar

June 5

Hvordan teste fluorescerende lys inventar

Et fluoreserende lys er et rør fylt med en gass som skaper lys når elektrisitet kjøres gjennom den. Reaktorer på sidene av lysrøret litt kontrollere intensiteten på elektrisitet som renner gjennom pæren å opphisse kvikksølv damp. Når reaktorer er feil lyset kan flimre eller gjøre en høy summende lyd. Testing kan være nødvendig å avgjøre hvis reaktorer dårlige og må byttes.

Instruksjoner

•Kontroller å sørge for at det er strøm skal lys kampen før du gjør ytterligere feilsøking. Inspisere sikringsskapet for rommet for å kontrollere at rommet mottar strøm.

•Kontroller pære, leter mørke flekker nær slutten. Mørke flekker indikerer at pære er feil og må byttes ut.

•Berørings sonder på din multimeter mot to pinnene kommer fra slutten av lyset å sjekke om det er kontinuitet mellom to. Hvis det ikke er noen kontinuitet er elektrodene dårlig.

•Plasser fluorescerende pære i et fluorescerende innslag du vet fungerer hvis ovenfor testene ikke angir at pære er dårlig. Det kan være en gasslekkasje som ikke kan oppdages. Skifte hvis det fortsatt ikke fungerer.

•Åpne opp containment del av fluorescerende lampen å avsløre ballast. Se etter lekker olje. Lekker olje betyr ballast skal erstattes. Holde et multimeter til høy spenning siden av ballast (angitt på koblingsskjemaet på ballast) og test for kontinuitet. Erstatte ballast hvis det ikke er noen kontinuitet.