Hvordan teste en stikkontakt med en Voltmeter?

March 17

Det er enkelt å teste en stikkontakt med et voltmeter. Voltmeter er en enhet som kan avgjøre om det er elektrisk gjeldende dag. Når nettstrøm ikke fungerer riktig, hjelper voltmeter deg med å diagnostisere problemet. Det finnes to typer voltmetre. De to typene voltmetre vil bli diskutert her. Forstå hvordan å bruke voltmeter vil hjelpe deg med andre elektriske prosjekter også. Det er mange merker av voltmetre, men de alle har samme grunnleggende funksjon.

Instruksjoner

Hvordan teste en stikkontakt med en Voltmeter?

•Ta ut voltmeter. Gjør om en numerisk visning eller en ring med en peker? Hvis det er numeriske visningen kalles en digital meter. Hvis det har en ring med en peker, kalles det en analog måler.

•Look på voltmeter. Under skjermen er en knute. Det brukes til å velge hva du skal se. De fleste meter når flere ting. De sjekke vanligvis ohm, forsterkere, vekselspenning (alternerende gjeldende) og DC spenning (likestrøm). Stikkontakten bruker vekselspenning. AC spenning angis av ord AC spenning, eller med en bølgete linje. DC spenning vil bli utpekt av ord DC spenning, eller lang heltrukket over en stiplet linje.

•Start knotten til delen med bølgete linje. Tallene vil variere fra meter til meter. Med mindre du vet nøyaktig hva spenning skal uttaket, er det best å sette måleren på den høyeste innstillingen for den første testen. Du kan skade måleren ved testing på lavere innstillinger enn den faktiske elektrisk strømmen.

•Koble testen fører til måleren. De fleste meter har løs testen fører som plugges inn i måleren. Koble den røde bly til positiv eller rød pluggen, og koble svart ledelsen til negative eller svart pluggen. Hvis måleren har fører permanent festet til måleren, bare gå på til neste del.

•Look ved utløpet. Det vil være to spor og runde hull. Ene siden av uttaket har en lengre slot enn den andre. Rundt hullet er å bakken uttaket.

•Plugg sonder i stikkontakten. Sonder er farget. Koble den røde i smale sporet til stikkontakten, og koble den svarte en i lengre tid sporet. Vekselstrøm går i hver retning, men smale sporet er "hot" ledningen, og det er best at du hekte fører riktig incase det er kort i retur ledningen.

•Kontroller meter avlesning. På en digital meter har spenningen vises. Disse er svært brukervennlig. På en analog måler, vil nålen peker på spenning. Sørg for at du leser de riktige numrene. Det kan være to til fire forskjellige sett med tall. Se på høyre og det vil ha nummeret som samsvarer med nummer på knott. Det er settet med tall som skal brukes. Hvis nålen er lav eller ikke-eksisterende, deretter Drei knotten til en lavere innstilling til spenningen er åpenbare.

•Trekk sonder ut av stikkontakten. Pass på at du ikke berører metalldeler sonden. Plastikk eller gummi isolasjon delene er hva du bør ta.

•Start måleren av.

Tips og advarsler

  • Alltid plassere meter slik at du kan lese den.
  • Berør på metalldelen av sonder testing. Alltid holde hendene på plast delen av sonder. Hvis plast blir slitt eller skadet, erstatte sonder umiddelbart.