Hvordan teste elektriske stikkontakter

April 2

Hvordan teste elektriske stikkontakter

Hvis en elektrisk enhet ytelse begynner fluktuerende, motstå fristelsen til å umiddelbart bytte ut enheten. Du kan ha et problem med elektriske kontakten ikke gir nok elektrisk strøm. Det finnes flere grunnleggende feilsøkingstrinn du kan finne ut om du har et problem med enheten, elektriske kontakten eller hele kretsen. Teste og feilsøke dine egne elektriske ledninger kan eliminere behovet for kostbare elektriker besøk. Du kan teste din socketer og ledninger med et multimeter og en spenning meter.

Instruksjoner

•LED av enheten med problemet og koble den.

•Plugg en annen AC enhet i stikkontakten og teste den. Hvis den andre enheten også ikke fungerer, har du et problem med din stikkontakt.

•Test opprinnelige enheten i en annen stikkontakt. Hvis enheten fremdeles ikke fungerer, kan du ha et problem med strømbryter eller sikring knyttet til denne kretsen.

•Gå til kontakten du mistenker er defekt. Trykk en sonde av spenning testeren til kontakten på "hot" side av uttaket. Dette er mindre høyre mottaket. Berøre andre sonden til den andre siden av stikkontakt eller "nøytral". Hvis det ikke er spenning spenningen tester pære lyser opp eller buzzer lyder.

•Bruk multimeter for en andre test av uttaket. Angi visning av måleren måle AC spenning, vises som en bølgeform på urskiven. Knytte fører til måleren etter fargekoder – svart for nøytral "COM," rød for positive eller "V +"-- og fører inn i stikkontakten. Fører inn i stikkontakten; AC spenning er retningen irrelevant. Sjekk spenning lesing, som bør være ca 110-120 AC volt for standard utsalg i amerikanske hjem. Andre steder, som mange europeiske land, er standard AC lesing 220-240 volt.

•Still multimeter's måling etter motstand i ohm. Fjern strøm krets med strømbryteren, og trykk fører til kontaktene i stikkontakten. Hvis din motstand leser null ohm, har du en kortslutning. Hvis den leser uendelig motstand, er krets brutt.

Tips og advarsler

  • Tørre hender grundig før elektriske verktøy eller arbeider i en live-turneringer. Også sørge for at din testere og meter har tørr og ren sonder; ellers kan du få en falsk lesing eller lider elektrisk støt.