Hvordan teste asfalt

August 3

Hvordan teste asfalt

Alle som noen gang kjørte en konstruksjon mannskapet resurfacing en vei er kjent med lukten av varm asfalt. Den brukes på veier og innkjørsler både på grunn av sin holdbarhet og kostnadseffektivitet. Når asfalten er fastsatt, tar det tid å sette før det er trygt å kjøre på den. Test asfalt hvis du ikke er sikker på om det er klar til å kjøre på eller hvis du vil kontrollere for arbeid kvalitet.

Instruksjoner

•Examine asfalt fra flere inches unna hvis du kan. Hvis det ser klissete eller fuktig, er det ikke klar til å ha trykket på den. Sprekker og chips er likeledes underskriver av dårlig håndverk hvis asfalt ble bare lagt.

•Plasser en finger forsiktig mot asfalt underlag og se om noen av det kom ut. Mens asfalt vanligvis sprer seg noen skitt og rusk på kontakt, bør du ikke være trekke av store strenger eller biter hvis asfalt er i god form.

•Skyv ned fast på et iøynefallende område av asfalt å teste hvordan den håndterer vekt. Det bør ikke synke eller spenne på alle. Bruk en iøynefallende området så skaden ikke vil være synlig hvis det ikke tåler trykket godt. Bruk en nål slik at du ikke vil opprette en synlig mark eller smilehull i overflaten.

•Walk og kjøre over asfalt bruk vanligvis fem dager etter at den ble lagt og ta bilder av den ukentlige med et kamera for å se hvordan den reagerer på standard over tid. Kjøring på det før fem dager er mer sannsynlig å skade den.