Hvordan tegne din egen Pergola byggeplaner

March 25

Hvordan tegne din egen Pergola byggeplaner

Byggeplaner, eller konstruksjon tegninger, er nyttig på mange måter. Under designfasen hjelpe tegninger deg teste og vurdere dine ideer på papiret før du begynne å bygge. Hvis prosjektet krever godkjenning fra byens bygningen avdeling, må tegninger å få tillatelse. Til slutt, detaljerte planer guide konstruksjon, sparer du tid og hodepine gjennom hele prosessen. Du kan opprette planene programvare designet for huset planer, krever et enkelt prosjekt som en pergola de grunnleggende tegneverktøy millimeterpapir, en linjal og en blyant. For mer detaljert og sofistikert tegninger, kan du opprette planer på vanlig papir, bruker en arkitekt skalert linjal og en tegning firkant.

Instruksjoner

•Measure den faktiske størrelsen på terrassen eller andre plass hvor pergola vil gå. Merk også plasseringen av huset eller andre nærliggende strukturer som kan bære på design. Overføre disse målingene til millimeterpapir, konvertere dimensjonene til en passende skala som 1/2 tommers tilsvarer 1 fot.

•Opprett visningen plan. Dette er antennen eller fugleperspektiv, visning, ser rett ned over hele prosjektet. Lett tegne omrisset av takstrukturen først for å få en idé om totale dekningen av pergola. Merk plasseringen av støtten innlegg, så bjelker (og finans styret, hvis pergola vil legge til huset). Legge til sperrene, med jevn avstand, deretter legge tvers slats (over sperrene), hvis aktuelt. Bruk rutenettlinjene på papiret å opprettholde skalaen og holde alt kvadrat (vinkelrett). Merke deg målene på alle delene som vises på tegningen.

•Lag en side høyde på et annet stykke papir-utsikt rett på siden av strukturen og alle relaterte nærliggende elementer som huset. Inkluder alle dimensjoner. Det er også lurt å merke hver del og størrelsen; for eksempel "2-av-8 beam" eller "4-ganger-4 innlegg." Også oppmerksom på noen viktige konstruksjonsdetaljer, for eksempel ankere eller footings for innlegg, og bjelkelag hengere (på finans styret) for tilknyttede Pergola. Hvis sidene av pergola ikke er identiske, oppretter du en side heving av den andre siden av strukturen.

•Lag en detalj tegninger som nødvendig. En detalj tegning er et nærbilde av eventuelle elementer eller funksjoner av design som garanterer spesiell oppmerksomhet. For en pergola, kan du tegne en detalj av en dekorativ slutt klippe på en bjelke eller rafter.

•Refine noen av tegningene som trengs for å gjenspeile din endelige planer. Ringe dine byens bygningen avdeling å lære om spesifikke krav til bygging planer; Kontroller at alle nødvendige elementer er inkludert i tegningene.