Hvordan ta vare på Zinnia blomster

December 16

Når du utvikler landskapet, kan du legge til zinnia blomster i hagen din. Kjent for sitt store utvalg av lyse farger som oransje og rød, store blomster og imponerende høyder, disse ettårige er en av de enklere blomstrer å omsorg for. Hvis du tar deg tid og har noen hagearbeid forsyninger klar, du vil kunne nyte din egen zinnias utenfor og kan også bruke dem til å skape en vakker innendørs arrangement.

Instruksjoner

•Plant zinnia frø direkte i din hage, hvis de siste frost har gått og nettene er varmere enn 50 grader om natten, eller frø dem i torv Potter innendørs. Hvis utendørs, posisjon frø 1/16 tommers dypt under jorden og deretter dekke med et lett lag av jord. Hvis innendørs, plasserer fluorescerende lys over seedlings fire til seks uker før sist forventet frost, flyttes utenfor og dekke unge planter med et lett lag av jord. Når du plasserer enten spirende planter eller frø i bakken, plass miniatyr varianter fire til seks inches hverandre og større arter mellom ett femtinitti føttene fra hverandre.

•Et zinnias hver morgen slik at du suge skitt men ikke opprette pytter, og ta vare ikke å våt bladene. Hvis nedbør er begrenset, gi blomster tomme vann hver uke for å avskrekke sykdom.

•Apply en allsidig, langsom-fungerende detaljert gjødsel når zinnias er bare starter ut. Måle en teskje for hver gruppe av frøplanter og dryss gjødsel rundt hver gruppes jord området, ta vare ikke for å få noen på bladene. Dette programmet fortsetter å mate zinnias gjennom hele sesongen.

•Legg en organisk mulch, som gresset eller blader, zinnia jord og haug denne to til tre inches høy. Dette tjener flere hensikter som det hjelper feed plantene og holder ugresset borte.

•Tend planter som de blomst og gren ved å fjerne tips av seks-tommers høye planter og plukking av synlig, døde blomster å oppmuntre til ny vekst.

•Sikker gigantiske zinnia blomster ved å plassere en hage innsats ved siden av dem i bakken og stående ved to-tredjedeler høyden av botaniske. Sløyfe hyssing eller wire rundt bålet og stammen, nok plass forventet stilk veksten av anlegget.

Tips og advarsler

  • Vurdere å forlate den døende blomstrer, hvis ikke i full visning, på anlegget som frøene tiltrekke fuglene, som i sin tur fortære insekter på din zinnias.