Hvordan ta vare på tropiske blomster

August 10

Hvordan ta vare på tropiske blomster

Tropiske planter legge til farge hagen senger. Canna og calla liljer, bromeliads og tropiske kaktus er bare noen av alternativene. De fleste tropicals kan ikke tolerere frysing eller kaldt vær. De kan fortsatt dyrkes i de fleste klima i potter, eller du kan behandle dem som ettårige og plante nye hvert år. Mange tropicals har omsorg krav ligner på andre ikke-tropiske planter i hagen din.

Instruksjoner

•Plant tropiske blomster i godt drenert hagen senger med jordsmonn. Eventuelt plante dem i potter som bunnen drenering hull og er fylt med kvalitet jord.

•Grow planter eller sett potter i et område som mottar riktig mengde solen. Skygge-kjærlig tropicals, som caladiums, trenger full skygge eller mer enn fire timer med sollys. Bougainvillea, canna og andre sun-loving tropicals trenger seks eller flere timer med sollys.

•Spread et 2-tommers mulch lag over toppen av jord. Mulch bidrar til å holde røtter kjølig samtidig beholde fuktighet i jorda.

•Et de fleste tropicals så snart de â½ å 1 tommen jord begynner å føle seg tørr. Gi nok til å fukte de 6 inches jord. I potter, vann du øverst i potten før overflødig vann avløp fra bunnen.

•Fertilize både sengetøy og potted planter en gang i måneden med en løselig, generell gjødsel gjennom våren og sommeren. Bruke gjødsel på pakke-anbefalt rate.

•Gi potted tropicals innendørs før først faller fryse. Holde eviggrønne planter i en varm, solrik beliggenhet, og fortsette til vann gjennom vinteren. Sett sovende tropicals i en kul, men ikke frysing, mørkt sted i vintermånedene. Sengetøy planter kan være gravd opp og overwintered som potteplanter.

Tips og advarsler

  • Hver tropisk plante har sin egen kulturelle krav som du bør se når utforme en vedlikeholdsplan.