Hvordan ta vare på Tickseed blomster

December 9

Tickseed blomster er flerårige blomster som blomstrer fra juni til August, produserer en lys gul blomst. De vanligvis vokser 12 til 18 inches høy og er hardføre i soner fire til ni. Dette betyr at de vil vokse i nesten alle USA, unntatt de med temperaturer som falle under 40 grader under 0 Fahrenheit. Omsorg for tickseed blomster er ikke vanskelig, så lenge du vet hvordan å holde dem kraftig.

Instruksjoner

•Plant tickseed blomster i rik, godt drenert jord i et område med full sun eller delvis skygge. Tickseed med trives best i full sol.

•Et unge planter, gi dem en halv tomme vann to ganger i uken for to til fire uker før de er etablert. Etter dette tidspunktet trenger de bare vann under lengre tørre perioder.

•Deadhead blomster hver dag mens de er blomstrende. Dette vil holde at plantene blomstrer hele sommeren. Kuttet plantene i midtsommer hvis de blir leggy.

•Skjære planter tilbake nesten utelukkende til bakken i slutten av sommeren eller tidlig i høst. Dele planter hvert tredje år å fremme ny vekst og videre stivne anlegget mot kulde.