Hvordan ta vare på Teak tre

February 20

Teak er en vakker hardt tre som brukes til alt fra møbler til yacht dekk. Enten du foretrekker teak's tidlig, brun farge eller dens falmet sølv fargetone, du må ta vare på skogen for å holde korn kraftig, slitesterk og rent i år.

Instruksjoner

•Treat tre med generell omsorg og oppmerksomhet. Så hard og solid som teak er, det er også følsom for flekker og skader som kan permanent mar overflaten. Holde flammene, kjemikalier og selv svart-soled sko fra tre overflate å hindre ubotelig skade.

•Spray overflaten med vann. Bruk en fin vannstråle for å rengjøre teak's overflaten av løs skitt og smuss. En hageslange vil gi tilstrekkelig vann press for denne første rengjøringen.

•Rengjør tre med spesielle teak renere. Det finnes en rekke høykvalitets teak rengjøringsmidler på markedet. Bruke en renere som Amazon teak renere å gjøre en grundig rengjøring. Fortynne renere som anvist av etiketten og deretter bruke en ikke-metalliske pensel til å skrubbe renere i tre. Skyll overflaten grundig etterpå.

•Let teak tørr i 24 timer. Hvis teak er fargen vil du det etter rengjøring deretter gå videre til neste trinn. Hvis fargen er mørk så gir tre en rengjøring.

•Overflate prosessen med en teak olje. Teak er spesialdesignet produkter for å holde teak sterk og vakre. Bruke en olje som Teak vakt eller Amazon Teak olje for å behandle teak med olje. Påfør olje på en ren og tørr teak overflate ved å tørke treet med en klut fuktet i olje. Bruke så mange strøk som etiketten på produktet leder eller til teak fått fargen du ønsker.