Hvordan ta vare på svarte flekker på bladene av Orchid anlegget

November 3

Hvordan ta vare på svarte flekker på bladene av Orchid anlegget

Orkideer er nydelig, delikat blomster å vokse, men de er også sensitive til mindre enn ideelle forhold. Et tegn at din orkidé kan ha et problem er svarte flekker på bladene. Noen orkidé, som Oncidium hybrider, få disse svarte flekker fra eksponering for solen, men de fleste svarte flekker er en sopp. Spre kan og ødelegge bladverket på en plante. Behandle stedene så snart du ser dem å holde anlegget sunn.

Instruksjoner

•Gå orkideer til et sted hvor det blir filtrert lys fordi lys kan føre til småblødninger. Isolere orkideer fra andre orkideer i tilfelle det er en fungus. Vent noen dager for å se om svarte flekker endre. Hvis de får større har du en sopp.

•Skjære av bladene som omfattende svart se bruke en rene, skarpe kniv. Kaste blader og sterilisere kniven før du bruker den på en annen plante.

•Spray en orkidé soppdreper på begge sider av bladene. La anlegget i en uke for å se hvis de forsvinner. Hvis de kommer tilbake, spray bladene igjen.

•Et orkidé sparsomt siden dette oppmuntrer fungus å avle. Ikke la det tørke ut helt, bare kutte ned på Pottejorden og ikke la den sitte inne vannet. Det er også gunstig å redusere luftfuktigheten i rommet som anlegget gjenoppretter. Vann anlegget som vanlig når soppen er borte.