Hvordan ta vare på stueplanter & fred Lilies

May 30

Hvordan ta vare på stueplanter & fred Lilies

Fordi innendørs planter, eller houseplants og fred lilies lever, krever puste organismer, de samme omsorg, vurdering og oppmerksomhet som en levende enhet. Omsorg for houseplants er ikke vanskelig. Faktisk, houseplant omsorg teknikker er ganske enkel og krever bare minimal innsats. Å vite og utnytte lated bekymre teknikker når tending å din houseplants og fred lilies sikrer plantene trives i år.

Instruksjoner

•Determine en tidsplan for omsorg for din houseplants. Dette inkluderer din fred lilies. Houseplants krever kontinuerlig omsorg og en skikkelig rutine vil bidra til å unngå forsømmelse. De fleste houseplants trives hvis du gir dem moderat oppmerksomhet annenhver dag. For eksempel bør de være vannet annenhver dag.

•Lære tegn på houseplant feilernæring. Innendørs planter viser tydelig underskriver av feilernæring, som hengende blader og blomster. Dette gjelder særlig for fred lilies.

•Plasser din innendørs planter i et område med tilstrekkelig sollys. De bør ikke være i direkte sollys selv om det er gjennom et vindu, imidlertid, fordi de kan overopphetes og vil.

•Vri plantene innimellom. Dette vil sikre at ingen side av hver plante er overeksponert solen.

•Spray anleggene blader med en misting spray pistolen hver tredje dag. Dette vil opprettholde blad og blomster helse.

•Feed innendørs planter en gang hver syvende dag med plante mat designet for dem. Blande vann med anlegget mat i samsvar med produsentens instruksjoner og holde blandingen på side fungerer bra.

•Repot når det er nødvendig. Undersøke planter som de vokser. Hvis en stilk blir mer enn 6 inches høyere enn dybden av anleggets potten, er det tid repot anlegget. Vanligvis er repotting nødvendig hvert år som planten vokser. Repot kan føre til planterøttene å bli så fanget og pakket sammen at anlegget kvele selv til døden.