Hvordan ta vare på snø Queen Hibiscus

July 22

Det vitenskapelige navnet for en snø Queen hibiscus er Hibiscus rosa-sinensis. Snø Queen hibiscus busker er evergreens, og kan vokse til en høyde på 6 fot og en bredde på 4 fot. Blomstene er en prangende røde og kjente for sin lange blomstrende sesongen. En annen ansiktstrekk av snø Queen hibiskus er løvverk for vakre grønn og hvit. Hvis du bor i USDA anlegget hardførhet sonen 10 eller 11, kan du vokse og omsorg for en snø Queen hibiskus.

Instruksjoner

•Kontroller at snø Queen hibiscus planter mottar full sol. Hvis ikke, kan du transplantasjon dem eller fjerne noen tre lemmer i banen til anlegget mottar direkte sollys.

•Et din hibiscus planter en gang per uke. Kontroller at vannet soaks dypt ned i jorda. I sommermånedene må du øke tidsplanen vanning to til tre ganger per uke til kontoen for den ekstra varmen.

•Fertilize din snø Queen hibiscus med en 8-5-5 Universal granule gjødsel. Gjør dette hver vår etter den første frosten har gått. Følg alle instruksjonene på emballasjen etiketten å sikre at du ikke bruker for mye gjødsel.

•Mulch rundt bunnen av din snø Queen hibiscus busk. Falne barnåler eller raked blader er fin. Husk mulch er minst 2 til 3 inches tykke. Mulch vil beskytte røttene vinteren, samt bidra til å holde på fuktigheten i jorden.

•Prune din snø Queen hibiscus busker en gang hvert år med et par beskjæring saks. Den beste tiden å gjøre dette er etter blomstene har kommet. Du kan trimme anlegget for å kontrollere størrelsen, eller du kan bare fjerne alle døde eller syke deler av anlegget. Snø Queen hibiscus planter tåler tunge beskjæring, så ikke vær redd for å kutte hele veien tilbake til det hovedavdeling trestamme hvis du må.

Tips og advarsler

  • Du kan også opprette en gressmalingsklaffen ut av biter av bark.