Hvordan ta vare på skap med Vinyl

March 19

Hvordan ta vare på skap med Vinyl

Huseiere bruke skap som lagringsplass og dekorasjon i kjøkken, bad, vaskerom og andre rom som har behov for lagring. Noen regjering fabrikanter gjøre skap av middels tetthet fibertre og deretter bruke en tynn vinyl dekke over overflaten. Produsentene ut en tre korn, farge eller en utforming på vinyl å etterligne utførelser som er dyrere eller vanskeligere å bruke tre kabinett. Lim bånd vinyl til skap overflaten. Vinyl-dekket skap krever riktig pleie og rengjøring for å holde dem utseende velstelte.

Instruksjoner

•Tørk utsiden av kabinettet inkludert dører, toppen og siden med en myk klut daglig å fjerne støv. Du kan også bruke et støvkost eller vakuum møbeltrekk vedlegg for å fjerne støv fra skap.

•Fyll 1/2 gallon av vann i en bøtte. Legge til 1 tsp. av mild oppvaskmiddel. Rør ingrediensene til å blande. Dukke en mikrofiberklut i såpe og vann. vri ut så mye vann som mulig fra mikrofiberklut så det er bare fuktig. Tørk alle vinyl-belagt CAB overflater med fuktig mikrofiberklut. Tørr CAB overflater umiddelbart med en tørr, myk klut. Vann kan forårsake vinyl belegg for å løfte og boble, som vil ødelegge kabinettet.

•Fjern flekker fra vinyl-belagt kontor med en melamine skum svamp. Våt melamine-svamp og presse vannet ut så svamp er fuktig. Gni flekker forsiktig til de er ikke lenger synlig. Umiddelbart tørke overflaten med en myk, tørr klut.

•Apply en spesialisert farget markøren over lys overflate riper å skjule dem. Reparasjon markører er vanligvis tilgjengelig som en del av et reparasjonssett. Vinyl belagt regjering fabrikanter lage og selge kits som inneholder farger som vil være lik din regjering. Generelt, det finnes ingen reparasjoner dype riper.

•Spread vinyl selvklebende under løftet vinyl å sikre vinyl på kabinettet. Begynn å bruke lim til et punkt der vinyl forblir levd opp til overflaten med en kunstners pensel. Arbeide deg mot kanten av kabinettet. Trykk vinyl dekker på plass og glatt med en gummi stekespade. Tørk ekstra limet fra overflaten med en fuktig klut og tørk umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Unngå damp fra kaffe Potter, tekjeler eller steam strykejern nær vinyl-belagt skap.
  • Tillat ikke vinyl-belagt skap å bli våt. Fuktigheten kan permanent skade skap.